Creatieve online redactie stagiair (per direct)

Solliciteer direct
Bij: Human Nature Films Vanaf: april 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk English speaking

Human Nature films heeft vanaf nu plek voor creatieve stagiaires:

Een social media/video creator en een algemeen redacteur voor een periode van 5 á 6 maanden. We zijn een mediabedrijf met een missie; het hebben van een positieve impact op de maatschappij. Wij zoeken enthousiaste, inhoudelijk betrokken stagiaires die tegen een stootje kunnen en een actieve, veelzijdige inbreng willen leveren aan het reilen en zeilen van het productiehuis Human Nature films.

Heb je ervaring met het maken en editen van video’s, een scherp oog en goede smaak, gevoel voor detail? Ben je verslaafd aan YouTube en weet je precies welke video’s bij jongeren en ouderen aanslaan? Ben jij een social media addict?! Leef, eet en slaap je met social media en heb je goede ideeën om content viral te laten gaan op Snapchat, Instagram, Facebook en You Tube? Dan is onze webredactie opzoek naar jou. Jij gaat je bezig houden met al onze uitingen op social media. Ben je gék op schrijven en wil je met onze film content in Nederland en in de rest van de wereld het verschil proberen te maken? Het onzichtbare, zichtbaar maken? Ben je bevlogen en wil je een bijdrage leveren aan onze missie? Mail ons! Bij ons is het werken aan verschillende projecten veelzijdig en je leert er super veel van. Doordat elke dag anders is verveel je je geen moment.

Wat ga je doen?

Als redactie stagiair en als social media stagiair ben je verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de content op Instagram, YouTube, snapchat en Facebook. Het bedenken van creatieve manieren om onze kanalen te laten groeien. Het bedenken, modereren en produceren van livestreams via You Tube, instagram en de facebookpagina van Human Nature Films. Het modereren en behandelen van feedback op onze kanalen. Je bent betrokken bij de strategie, de uitwerking van de videos en andere posts voor deze kanalen, maken en bijhouden van planningen en content kalenders en algemene productionele ondersteuning. En als redactie stagiair schrijf je spannende blogs, post en nieuwsbrieven. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om ter inspiratie mee te gaan op film locatie, mee te denken over toekomstige projecten en eventueel aan de slag te gaan met video productie, editing of het schrijven van scripts of verhalen. Afstudeeropdracht is bespreekbaar.

Wat bieden wij?

Human Nature Films biedt je een afwisselende stage waarin je veel verantwoordelijkheden krijgt, een gezellige werkplek met leuke collega’s nabij de Overtoom in Amsterdam.

Als stagiair bij Human Nature Films krijg je een goede stagevergoeding en word je gezien als een volwaardig lid van ons team. 

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je volgt minimaal een HBO opleiding richting Media, Journalistiek of Communicatie. (Stage-) Ervaring is een pre.
  • Kennis Adobe Premier, Adobe Photoshop, Indesign, social media/SEO is een hele grote pré!  
  • Het internet in het algemeen en social media in het bijzonder kennen geen geheimen voor je
  • Je bent leergierig, enthousiast en alles behalve verlegen
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
  • Technisch onderlegd
  • Je deelt onze flexibele opstelling en hebt géén negen tot vijf mentaliteit

Wie zijn wij?

Wij werken vanuit de filosofie dat wij mensen en organisaties met urgente en relevante verhalen een gezicht willen geven. Woord in beeld brengen. Bijzondere mensen die staan voor hun idealen. Met communicatie positieve impact maken, het verschil maken. Wij als filmmakers en producenten hebben een passie voor het vertellen van unieke verhalen, die mensen raken en dialoog op gang brengen.

Solliciteren bij

Evelien Horsmans.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241