Creatief Talent voor de afdeling Programma Ontwikkeling

Solliciteer direct
Bij: Blue Circle Vanaf: april 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- (MBO/HBO/WO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste creatieveling die onze afdeling programma ontwikkeling wilt ondersteunen. De afdeling is het hart van het bedrijf en de plek waar nieuwe televisie programma’s worden bedacht en verkocht. Voor zowel commerciële als publieke zenders.

Wat ga je doen?

Als leergierige stagiair maak je onderdeel uit van een groot, divers en hecht creatief team. Net buiten het centrum van Amsterdam. Dit is wat je onder andere gaat doen:

• Research voor nieuwe programma's
• Mee denken over en mee schrijven aan nieuwe programma’s
• Voorbereiden van brainstorm en andere kleine productionele taken
• Het bijhouden van medianieuws

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke, leerzame en gevarieerde stage bij een wereldwijde televisieproducent!

Herken jij jezelf in dit profiel?

Ben jij van nature zeer nieuwsgierig, bovengemiddeld geïnteresseerd in media en beheers je de Nederlandse taal tot in perfectie? Solliciteer dan direct met je cv en motivatie en wie weet sta jij binnenkort aan de basis van een kijkcijferkanon!

Wie zijn wij?

Blue Circle is een content creator die als geen ander in staat is verhalen te vertellen en deze te vertalen naar succesvolle merken. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren en produceren van entertainment, factual entertainment en dagelijkse shows. Met impactvolle programma’s entertainen, emotioneren en inspireren wij dagelijks vele kijkers. Wij ademen TV, omarmen elke boodschap en kennen ons publiek. Wij zijn Blue Circle. Blue Circle is o.a. bekend van televisieprogramma’s zoals: Holland's Got Talent, Heel Holland Bakt, Praat Nederlands Met Me, De Zwakste Schakel, Boer Zoekt Vrouw, RTL Boulevard, Van Onschatbare Waarde en Help, Mijn Man Is Klusser!

Solliciteren bij

Anne-Greet Haars

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241