Content Marketing stagiair bij YouTube bureau 5PM in Amsterdam

Solliciteer direct
Bij: 5-PM Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300 bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Content Marketing stagiair gezocht bij YouTube Agency 5PM in Amsterdam. Vind jij het tof om ervaring op te doen bij hét YouTube bureau van Nederland? En om begeleiding te krijgen van echte YouTube experts? Zie je continu nieuwe kansen en hou je van ondernemen? Kun jij snel schakelen tussen bedenken, maken, publishen, (misschien) aanpassen en weer verbeteren? En last but not least: ben je (gezond) verslaafd aan social media? Ja? Check!

Eerder starten (november of december) is mogelijk en de exacte duur van de stage en het aantal uren per week kan in overleg.

Wat ga je doen?

Als Content Marketing Stagiair word je een volwaardig lid van het (creatief) team en ondersteun je bij communicatieprojecten en productionele taken. Dit betekent dat je onder andere online content voor op de website, Instagram, Facebook, Twitter en LinkedIn creëert. Samen met het creatieve team verzin en maak je prikkelende posts met scherpe teksten en je zorgt voor passend beeldmateriaal.

Daarnaast assisteer je tijdens evenementen en bij het inzenden van awards, en help je bij PR- en communicatiewerkzaamheden. Maar, je kunt én wil meer!

Wat bieden wij?

 • Wij bieden je een superfijne stageplek met enorm veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
 • Je bouwt professionele ervaring op bij een nieuw bureau en wordt begeleid door echte YouTube experts.
 • Ons pand zit in hartje Amsterdam en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
 • Geen koffie-haal-stage dus, maar een actieve stage met genoeg ruimte voor lol.
 • Elke dag een lekkere lunch!
 • En een goede beloning voor uitmuntend werk, logisch!

Herken jij jezelf in dit profiel?

Zoeken wij jou?!

Om onze nieuwe teamgenoot te worden, moet je van aanpakken weten. Je bent een enthousiaste student en weet precies wat de laatste trends en hits zijn op social media. Daarnaast kun je makkelijk en snel schakelen tussen bedenken, maken en publishen. Je weet wat er speelt in communicatieland, met verstand van de huidige trends in de marketing. Je vindt het leuk om mee te denken aan onze constant ontwikkelende (social) mediastrategie en voert dit daarna ook uit.

Oftewel: je bent proactief, weet deadlines goed voor te bereiden en krijgt het team hierin mee (maar vindt het ook leuk om van ons te leren).

Daarnaast:

 • Heb je een vlotte, foutloze Nederlandse pen (en het liefst ook een Engelse).
 • Is het een pré als je verstand hebt van Photoshop en Wordpress
 • Woon je in Amsterdam of kan je easy naar Amsterdam reizen.
 • Doe je een relevante HBO of WO-studie in de richting Communicatie of Journalistiek en bent een echte regelneef/-tante die meestal alles voor elkaar weet te krijgen.
 • Heb je een flexibele instelling en ben je een echte teamplayer.
 • Ben je gezellig!

Wie zijn wij?

Wij zijn 5PM, een strategy & services agency, en helpen brands en publishers om meer bereik, advertentieomzet en impact te realiseren. Waar? Op YouTube! Wij werken samen met o.a. TMG, Universal Music, AkzoNobel, De Bijenkorf, NPO 3FM, GAMMA en Nu.nl. Kijk voor meer info op www.team5pm.com.

Solliciteren bij

Bobby Lisa Haighton

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Monique Amse | Mediastages,
+31 035 6466264