Programming & compliance intern

Solliciteer direct
Bij: The Walt Disney Company Benelux Vanaf: februari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 500,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Programmeren kun je leren!

Tijdens je opleiding leer je hoe een televisieprogramma gemaakt wordt. Maar wat gebeurtd er met het programma zodra deze is afgeleverd bij de zender? Altijd al willen weten hoe de programmering van een televisiezender bepaald wordt? Dit is je kans! Bij de gezelligste afdeling binnen The Walt Disney Company zoeken wij een programming stagair.

Wat ga je doen?

Binnen het programming team wordt bepaald welk programma er wanneer uitgezonden wordt. Jij gaat dus meebepalen met wat de kijker gaat zien. De kijkers van de Disney Channels zijn natuurlijk kinderen en het is dus belangrijk dat zij geen content te zien krijgen die niet voor hen bedoel is. The Walt Disney Company hecht een groot belang aan de veiligheid en kwaliteit voor haar kijkers. Daarom wordt alle content die via die Disneykanalen verspreid wordt gecontroleerd. En daar ga jij ons ook bij helpen. Met andere woorden, je gaat dus onder werktijd series en films kijken!

Wat ga je nog meer leren?

  • Samen met de programmer ga je werken aan de programmering van de content
  • Wanneer de content gepland is ga je deze inplannen in het content managementsysteem
  • Daarnaast ondersteun je de Compliance Coördinator met het controleren van Nederlandse content. Je let hierbij op taalgebruik, veiligheid voor de doelgroep, eventuele lokale of actuele gevoeligheden en grammatica. Naast de Disney richtlijnen let je ook op de Nederlandse Mediawet en de Kijkwijzer regels.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wat moet je al kunnen?

  • Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal, goede beheersing van de Engelse taal. En mocht je een beetje Frans spreken dan is dat een pre, maar zeker geen vereiste
  • Je bent goed in puzzelen
  • Grote dosis zelfstandigheid, maar ook een enorme teamplayer
  • Je bent enthousiast, werkt nauwkeurig en hebt een pro-actieve houding
  • Je bent stressbestendig, kan omgaan met deadlines
  • Je bent flexibel en wil graag nieuwe dingen leren
  • En je houdt van het foute uur want op vrijdagmiddag gaan wij dansend het weekend in

Ben jij de gezellige regelneef met oog voor detail? En lijkt het je leuk om stage te lopen bij The Walt Disney Company? Stuur dan je motivatie en CV.

Wie zijn wij?

The Walt Disney Company (TWDC), genoteerd aan de beurs in New York, is een van de grootse mediabedrijven ter wereld, de grootste wereldwijde exploitant van themaparken en een marktleidende producent en distributeur van films. TWDC hecht veel waarde aan kwaliteit, diversiteit, maatschappelijke verantwoordelijkheid en innovatie. TWDC Benelux is onderdeel van TWDC Europe, Middle-East en Africa (EMEA) dat actief is in 23 landen met meer dan 5500 werknemers. In Benelux zijn ruim 200 mensen werkzaam op twee verschillende locaties (Brussel en Hoofddorp).

Solliciteren bij

Marlieke Dul. Ben jij de nauwkeurige teamplayer die wij zoeken? En lijkt het je leuk om stage te lopen bij Disney? Stuur dan jouw CV en motivatie. 

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241