Communicatie stagiair bij 'MediaLane Live & Theater'

Solliciteer direct
Bij: MediaLane B.V. Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

MediaLane Live & Theater bedenkt en realiseert concerten, musicals, en grootse evenementen. Entertainment in de breedste zin van het woord, puur om het publiek de avond van hun leven te bezorgen.

De afdeling marketing en commercie zorgt hier voor de uitverkochte theaters en overvolle stadia, en voor de aanvulling op het team zoeken wij een communicatie talent.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt de Persvoorlichters met de PR werkzaamheden voor alle titels die MediaLane produceert, zoals onder andere de musical Hello, Dolly! en de show Holland zingt Hazes in de Ziggo.

Werkzaamheden bestaan onder andere uit:
  • Schrijven van PR teksten voor persberichten, de website of onze socials;
  • Content creëren voor de website, de socials en deze up-to-date houden;
  • Meehelpen bij de voorbereiding en tijdens de verschillende PR evenementen die gaan komen.

Wat bieden wij?

  • Een eigen werkplek bij ons op kantoor, in het hartje van Amsterdam met elke dag de beste lunch die je kunt voorstellen
  • Heel hecht team van collega's om je heen
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en veel uit je studie te halen. Jouw leerproces staat centraal

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je volgt een relevante studie op HBO/WO niveau
  • Wordt heel enthousiast van live evenementen en theater
  • Krijgt energie van teksten schrijven en content creatie

Wie zijn wij?

MediaLane, in 2014 opgericht door Iris van den Ende, is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een onafhankelijk bedrijf voor content-creatie. We ontwikkelen en produceren TV, LIVE, THEATER én ONLINE.

MediaLane is onafhankelijk en werkt in opdracht van en in samenwerking met commerciële en publieke media broadcasters, theaters, venues, licentiehouders en merken. Kwaliteit en talent, zowel voor als achter de schermen, staan bij MediaLane centraal.

TV

Als onafhankelijke televisieproducent werkt MediaLane voor zowel de publieke als de commerciële omroepen en digitale broadcasters in Nederland. MediaLane is producent van o.a. Even tot hier, Ellie op Patrouille, Paul Pakt Uit!, TV Show, Kees & Co, het Musical Awards Gala en meer.

LIVE

MediaLane Live Entertainment creëert en produceert live entertainment producties als o.a. Holland Zingt Hazes, André Hazes - live in Ahoy, SpaceXperience - Into the Future Live met André Kuipers, The Christmas Show in opdracht van RTL Live Entertainment.

THEATER

De nieuwste afdeling van MediaLane is THEATER.
In 2020 gaat de eerste productie, HELLO, DOLLY!, in première en zal te zien zijn in diverse theaters in Nederland. Hierna zullen er snel meerdere producties gaan volgen.

Solliciteren bij

Marjolein Smienk

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280