Communicatie stagiair bij een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen)

Solliciteer direct
Bij: EO Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Word jij onze nieuwe communicatie stagiair? Ben je creatief, nieuwsgierig en ambitieus en zoek je een stage bij een communicatieafdeling in de mediasector? Solliciteer dan vandaag nog.Tijdens deze stage maak je deel uit van de afdeling communicatie en ga je aan de slag met de online- en offline promotie van verschillende EO-programma’s en evenementen, zoals de EO-Jongerendag, onze natuurseries, The Passion en de Tafel van Tijs.

Wat ga je doen?

Als stagiair werk je mee aan de promotie van nieuwe en bestaande radio- en televisieprogramma’s. Geen dag is hetzelfde: je schrijft en verstuurt persberichten, maakt content voor social media en houdt onze (pers)website bij. Ook ga je aan de slag met het briefen van onze vormgevers en het begeleiden van fotoshoots.Kortom: als stagiair ondersteun je het hele communicatieteam. Zo krijg je de kans om het communicatievak in de praktijk te ervaren.

Wat bieden wij?

Een leerzame en uitdagende stage!

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent een hbo-student Communicatie, Marketing/Sales, Media en Entertainment of iets vergelijkbaars
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent enthousiast en creatief
  • Je kan goed plannen en organiseren en bent nauwkeurig 
  • Je hebt een proactieve houding 
  • Je bent flexibel en kan snel schakelen als de situatie daarnaar vraagt
  • Je bent een teamplayer 
  • Je staat open voor feedback
  • Je draagt de missie van de EO een warm hart toe

Wie zijn wij?

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals.De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Solliciteren bij

Ilonka van Heusden - Bakker

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280