Communicatie stagiair bij Amsterdam UMC

Solliciteer direct
Bij: Amsterdam UMC, locatie AMC Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 32 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 319,- bruto per maand op basis van 36 uur Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Ben jij op zoek naar een stage communicatie? Ben jij nieuwsgierig en kritisch? En wil jij graag werken in een dynamische omgeving?

Dan is deze stage in Amsterdam UMC, locatie AMC zeker iets voor jou!

Wat ga je doen?

Je ondersteunt de communicatieadviseur van de divisies Vrouw-Kind binnen Amsterdam UMC, locatie AMC, in het uitvoeren van interne en externe communicatie. Zowel voor het Vrouw-Kindcentrum als voor het Emma Kinderziekenhuis, dat hiervan onderdeel uit maakt.

De werkzaamheden bestaan uit redactie en beheer van communicatiemiddelen, zoals website, nieuwsbrief en digitale informatieschermen. Je neemt interviews af, stelt zelf teksten op en zorgt voor passend beeldmateriaal.

Wat bieden wij?

Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken in Amsterdam UMC locatie AMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

Je komt te werken in een leuk, divers team waarbij sprake is van een informele werksfeer. De stage is tijdelijke aanstelling voor de duur van minimaal 6 maanden voor 32-36 uur per week. Deze minimale duur is naar onze mening noodzakelijk om je goed in te kunnen werken, en een goede plek met goede begeleiding te kunnen bieden. Het is ook mogelijk om eerder of later te starten met de stage dan 1 september. 

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Relevante HBO/WO-opleiding, zoals Journalistiek, Communicatie, Nederlands
  • je houdt van schrijven
  • bij voorkeur ervaring met content management systemen
  • je blinkt uit in je communicatieve vaardigheden
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • journalistieke inslag
  • nieuwsgierig en kritisch

Zin om de communicatiewerkzaamheden op te pakken? Dan is deze stageplaats een perfecte uitdaging voor jou!

Wie zijn wij?

Het AMC en VUmc bundelen de krachten in een fusie en worden als één geheel aangestuurd. Per 7 juni 2018 zijn wij Amsterdam UMC. In Amsterdam UMC werken meer dan 15.000 professionals aan goede en toegankelijke zorg. Voor nu, en voor de komende generaties. Jaarlijks behandelen we ruim 350.000 patiënten op onze beide locaties – AMC en VUmc. Voorop staan onze ambities om maatschappelijk zoveel mogelijk waarde toe te voegen en de kans te benutten om de beste te worden. Niet alleen in Nederland, maar ook internationaal. In Amsterdam UMC werken AMC en VUmc samen aan academische patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs & opleidingen. We willen onze patiënten het allerbeste bieden wat de moderne geneeskunde kan bereiken. Daarbij gaan we bij voorkeur uit van wetenschap die we binnen eigen onderzoek zwaartepunten hebben ontwikkeld en waarin we internationaal excelleren. Onze studenten leiden we zodanig op dat zij de komende decennia in staat zijn de allerbeste gezondheidszorg te leveren of een bijdrage leveren aan wetenschap op topniveau.

Solliciteren bij

Marissa de Kort

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271