Communicatie stagiair

Solliciteer direct
Bij: Blue Circle Vanaf: februari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- (MBO/HBO/WO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Zoek jij een uitdagende en afwisselende communicatie stage? Wil jij graag een bijdrage leveren aan alle programma’s die gemaakt worden door Fremantle Nederland (Blue Circle, Fiction Valley en No Pictures Please)? Kom dan bij ons stagelopen!

Wat ga je doen?

Als stagiair beheer je samen met je collega’s de websites en de diverse social media kanalen van Fremantle Nederland (Blue Circle, Fiction Valley, No Pictures Please en Fremantle Nederland).Daarnaast houd je je bezig met het continu zoeken naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van social media.Je ondersteunt de afdeling met betrekking tot de versturing van onze nieuwsbrieven en publieksaanmeldingen voor diverse programma’s.Je beheert de verschillende info-mailboxen.Denkt creatief mee aan verschillende online communicatiecampagnes.

Wat bieden wij?

Ben jij vanaf eind januari/ begin februari 2019 fulltime beschikbaar en wil jij graag een leerzame en uitdagende stage lopen bij een grote televisieproducent in Amsterdam? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV!

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent creatief en analytisch
  • Je bent een vlotte, harde en nauwkeurige werker en hebt affiniteit met onze televisieprogramma’s
  • Je bent behendig met social media en kan leuke pakkende teksten schrijven
  • Je kan adequaat handelen en durft gemakkelijk naar jouw collega’s toe te stappen
  • Jouw beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is uitstekend
  • Kennis van Photoshop is een pré

Wie zijn wij?

Blue Circle is een content creator die als geen ander in staat is verhalen te vertellen en deze te vertalen naar succesvolle merken. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren en produceren van entertainment, factual entertainment en dagelijkse shows. Met impactvolle programma’s entertainen, emotioneren en inspireren wij dagelijks vele kijkers. Wij ademen TV, omarmen elke boodschap en kennen ons publiek. Wij zijn Blue Circle.Blue Circle is o.a. bekend van televisieprogramma’s zoals: Holland's Got Talent, Heel Holland Bakt, Een Goed Stel Hersens, Boer Zoekt Vrouw, RTL Boulevard, Van Onschatbare Waarde, RTL Late Night met Twan Huys en Help, Mijn Man Is Klusser!

Solliciteren bij

Lot Hoveling

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241