Communicatie en social media stagiair

Solliciteer direct
Bij: BMG Talpa Music Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 300,- (bruto) op basis van fulltime Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Als je houdt van een mooie uitdaging zit je bij ons goed! We kunnen best een (bijde-)handje gebruiken bij het ordenen van onze sociale gezellige online chaos!


Wat ga je doen?

Als je houdt van een mooie uitdaging zit je bij ons goed! We kunnen best een (bijde-)handje gebruiken bij het ordenen van onze sociale gezellige chaos op Instagram, Facebook en Twitter. Je post niet alleen wat er van je verwacht wordt maar bent ook vrij om zelf content te bedenken en te maken. En misschien vind jij Twitter wel heel erg 2015 en dan horen we graag van je hoe het wel zou moeten.

Ook ga je stukken schrijven voor onze website over toffe nieuwe signings en alle mooie awards die we binnen slepen en stuur je wekelijks de charts (top100 singles/top100 ablums) door waarbij geen leuke meme mag ontbreken.

Maar natuurlijk verwachten we niet alleen van je dat je braaf achter je bureau hard zit te werken. Ook zul je over de sessies in de Wisseloord studio gaan. Je plant deze in onze agenda in en bent aanwezig bij de aanvang van de sessie (kun je gelijk een mooi fotootje schieten voor social!). Uiteraard is er ruimte voor een eventuele vervelende verplichte stage opdracht van school.

Wat bieden wij?

Wat krijg je er dan allemaal voor terug? Een uitdagende stage met veel vrijheid, flexibiliteit en creativiteit. Natuurlijk een heel veel toffe muziek! En een heerlijke vrijdag middag borrel!

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je volgt een opleiding in de richting van marketing/communicatie/entertainment/muziek met minimaal HBO denkniveau
  • Je houdt van muziek
  • Je bent in staat om leuke stukken te schrijven die mensen écht willen lezen 
  • Je bent georganiseerd en proactief
  • Je bent creatief en houdt ervan om dingen gedaan te krijgen 
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en kan aardig overweg in het Engels 
  • Je bent een gezellig onderdeel van het team
  • Je kan overweg met programma’s zoals photoshop/illustrator

Wie zijn wij?

BMG Rights Management, een paar jaar geleden de krachten gebundeld met Talpa Music, richt zich op service, transparantie en eerlijkheid in de deals die we ondertekenen, de zaken die we doen en in de relaties die we opbouwen. Onze reputatie is onweerlegbaar met een trackrecord van hits, voortdurende passie voor interessante muzikale projecten, ons uitstekende auteursrechtenbeheer en het verzamelen van inkomsten uit publicaties.

BMG Talpa Music vertegenwoordigt veel lokale componisten, producers en artiesten als Afrojack, Boaz van de Beatz, Miss Montreal, Di-Rect, Racoon, Alain Clark, Reverse, Tjeerd Oosterhuis, Wulf, The Cool Quest, Diggy Dex, Martijn Konijnenburg, Memru Renjaan, Monsif en vele anderen.

Solliciteren bij

Anniek Verloop

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280