Casting stagiair

Solliciteer direct
Bij: A Million Faces Vanaf: september 2019 Duur: In overleg Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 450,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Word jij de nieuwe casting stagiair bij A Million Faces? A Million Faces is hét castingbureau voor acteurs, presentatoren, televisie kandidaten en figuranten en beschikt over een ruime database.

Wij casten voor commercials, televisieseries, tv-programma’s, reality-tv, scripted reality, commercials, films en online kanalen. Wij scouten op straat voor gerichte zoekopdrachten en ondersteunen televisieredacties bij het vinden van de juiste verhalen & kandidaten.

Wat ga je doen?

  • Ondersteunen bij castingdagen
  • Scouten: op allerlei locaties op zoek naar de perfecte kandidaat voor verschillende tv-programma’s of commercials
  • Administratieve ondersteuning
  • Dagelijkse ondersteuning en diverse kantoortaken (voorraadbeheer, correspondentie)
  • Tv-kandidaten / figuranten / modellen / acteurs bellen

Wat bieden wij?

Een fijne en gezellige werkplek in Amsterdam-Noord waar ruimte is voor initiatieven en zelfontwikkeling. Je komt terecht in een jong team met een boel ontzettend gezellige collega’s.

En dat is nog niet eens alles.. Komt ‘ie hoor! Een dakterras, een Mac van de zaak, iedere dag een heerlijke lunchtafel, zo nu en dan een borrel met collega’s… Oh en iedere vrijdagochtend ben je vrij! 

Herken jij jezelf in dit profiel?

Ligt jouw passie bij het werken met mensen? Ben je een verbaal sterk, een teamworker en oplossingsgericht? Volg je een HBO- of WO opleiding en zoek jij een uitdagende en afwisselende stage? Dan zoekt A Million Faces jou!

Bij deze afwisselende stage draag je onder andere zorg voor het researchen, opzetten, invullen en inplannen van de castings voor diverse tv-programma’s en tv-commercials. Je bent de spin in het web van het kantoor en werkt hecht samen met alle werknemers. Je bent vrij om jezelf te ontplooien en we zijn altijd benieuwd naar jouw input en ideeën!

Wie zijn wij?

A Million Faces is een castingbureau en agentschap voor creatieve talenten in de media-entertainmentbranche. Wij vertegenwoordigen zowel nieuw als bekend talent en casten voor verschillende televisieprogramma's en commercials.

Solliciteren bij

Marieke
Interesse? Mail je CV en motivatie zsm! 

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280