Aanstormend Marketing en Communicatie stagiair

Solliciteer direct
Bij: RTL Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Stel je voor, op een verjaardag ergens in september vraagt je vergeetachtige tante wat je nou precies doet op je stage. Dit kan je antwoord zijn:

“Ik zit de hele dag op Instagram en Facebook en bedenk en creëer ondertussen nieuwe content en formats om onze social kanalen en online campagnes naar een hoger niveau te tillen.”

Lijkt dat je wel een mooi antwoord? Fijn! Want bij Videoland hebben wij passie voor series en films, zowel internationaal als van eigen bodem (net als jij natuurlijk) en wij zijn hard op zoek naar jou!  

Videoland is de onlinestreamingdienst van Nederland, met een variërend aanbod volop series en films uit Hollywood en Holland. Met eigen producties als Temptation Island, Zwarte Tulp, Nieuwe Buren, Meisje van Plezier en Soof: Een Nieuw Begin profileren wij ons als de aanbieder voor kwaliteit drama van eigen bodem. Als onderdeel van RTL Nederland maken wij deel uit van een van de meest vooraanstaande allround media- en entertainmentbedrijven van ons land.

Wat ga je doen?

Wij zoeken een allround talent die ons marketingteam komt ondersteunen. Koffie halen? Lekker, zwart zonder suiker graag. Maar daarvoor nemen we je niet aan. Je taken zijn heel divers, denk bijvoorbeeld aan:

 • Ondersteuning bij het opzetten van marketingcampagnes en voor onze originele videolandseries
 • Content management
 • Het schrijven van blogs
 • Het maken van Meme’s en korte social video’s
 • Het bijhouden van de website en onze social media
 • Het voorbereiden van video en grafische content voor publicaties


Wat bieden wij?

Een gezellige werkplek waarbij je alles leert op het gebied van marketing, communicatie en social media. 

 

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wij zoeken iemand die:

 • Ondersteuning bij het opzetten van marketingcampagnes en voor onze originele videolandseries
 • Content management
 • Het schrijven van blogs
 • Het maken van Meme’s en korte social video’s
 • Het bijhouden van de website en onze social media
 • Het voorbereiden van video en grafische content voor publicaties
Wie zijn wij?

RTL Met het marktleiderschap op televisie, een toonaangevende nieuwsorganisatie en een toppositie in digitale media en op de entertainment markt, is RTL in Nederland een van de meest vooraanstaande allround media- en entertainmentbedrijven van ons land. Het bedrijf heeft met zijn zeven tv-zenders RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Lounge, RTL Crime en RTL Telekids het marktleiderschap op de Nederlandse televisiemarkt stevig in handen. De digitale activiteiten worden gekenmerkt door onder andere RTLXL.nl en Buienradar.nl, die er mede voor hebben gezorgd dat RTL een top 3 positie bekleedt in de digitale markt. Met RTL Live Entertainment is het bedrijf actief op de entertainmentmarkt en bouwt het onder andere aan de doorvertaling van televisiemerken naar live entertainment. Al deze activiteiten samen zorgen ervoor dat RTL miljoenen consumenten kan informeren en amuseren, overal en altijd.

Solliciteren bij

Melanie Kouters.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271