DE SPIL IN DE MEDIAWERELD ZOEKT EEN COMMERCIEEL TALENT x vaste baan x

Solliciteer direct
Bij: MEDIARECRUITMENT Vanaf: juli 2019 Duur: In overleg Voor: 40 uur per week Soort stage: Marketing-Communicatie-PR-Sales Opleidingsniveau: HBO Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Wil jij je commerciële kwaliteiten benutten binnen de leukste HR-dienstverlener om voor te werken? Een bedrijf waar je in contact staat met de gehele mediawereld en de media-afdelingen van grote corporate organisaties? Waar je bedrijven helpt om talentontwikkeling nog eerder te starten? Waar jij ervoor kunt zorgen dat studenten hun gedroomde start in de media kunnen maken?

Dan ben jij de New Business Account Manager die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Laat jij Mediastages groeien met jouw tomeloze sales drive?

Onze New Business Accountmanager zal nieuwe opdrachtgevers in de mediasector én in andere sectoren kennis laten maken met het gemak om het gehele stagebeleid én de uitvoering daarvan aan ons uit handen te geven. Jij weet dat het werven van talent een uitdaging is en begrijpt dat de oplossing is om het werven van talent al te beginnen als de talenten van de toekomst nog aan het studeren zijn.

Jij zal in je rol als New Business Accountmanager de vrijheid krijgen om, ondersteund door een zeer ervaren team stageadviseurs en -recruiters, Mediastages te laten groeien. En markt is er genoeg! De mediasector is immers veel breder dan de publieke en commerciële omroepen. Denk bijvoorbeeld aan contentbureaus, eventorganisatoren, reclamebureaus en ook aan media-afdelingen van corporate organisaties.

Ook hebben we ons ten doel gesteld om nieuwe sectoren te veroveren met onze dienstverlening. Daarin zal jij een prominente rol gaan spelen.

Wat bieden wij?

Wat hebben wij voor jou:

Een fulltime baan met de intentie om een langlopende overeenkomst aan te gaan. Een bruto salaris tussen de € 2.300,- en € 3.300,- exclusief bonus. Uiteraard horen een pensioenregeling, een mobiel, een laptop en een auto bij deze functie.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Ben jij de Sales Manager, Account Adviseur, Accountmanager of Sales Professional die wij zoeken?

Heb jij één van deze functies eerder vervuld en wil jij nu onze New Business Accountmanager worden? Ben je ook ondernemend, innovatief en pragmatisch? Ben je enthousiast, communicatief sterk én heb je een brede algemene ontwikkeling? Hou je van een uitdaging en ga je door tot je je doelstellingen bereikt hebt? En… heb je HBO werk- en denkniveau en uiteraard je rijbewijs? Dan willen wij graag met jou in contact komen.

Wie zijn wij?

We stellen ons eerst even voor: MEDIASTAGES, It’s all in the name!

Wij zijn al jaren hét bureau voor alle stages in de media. Wij adviseren, trainen, zoeken, vinden en screenen jong talent voor stagevacatures én verzorgen daarnaast de administratieve en financiële afwikkeling. Ons doel is om jong talent te koppelen aan de juiste mediaorganisaties. Om dat voor elkaar te krijgen helpen we iedereen bij het vinden van een passende stageplaats. Aan de andere kant adviseren we mediabedrijven en -afdelingen over hoe ze jong talent kunnen aantrekken en helpen bij hun ontwikkeling. 


Contactpersoon vacature

Monique Amse

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Monique Amse,
+31 035 6466264