Teamlid crediteurenadministratie bij één van de grootste en leukste productiebedrijven van Nederland #VASTEBAAN

Solliciteer direct
Bij: MEDIARECRUITMENT Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: HR-Juridisch-Financieel-Administratie Opleidingsniveau: MBO Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Een van onzeopdrachtgevers, een toonaangevende televisieproducent, zoekt versterking op de afdeling Finance voor 40 uur per week. Het gaat om een vaste baan!

Wat ga je doen?

Als medewerker crediteurenadministratie ben je verantwoordelijk voor het registreren en verwerken van de inkomende facturen. Je codeert inkoopfacturen, verzorgt de invoering in het SAP systeem, volgt het autorisatieproces en stelt facturen betaalbaar.

Je maakt diverse overzichten en verwerkt gegevens in diverse administraties. Je signaleert betalingstermijnen en bent de contactpersoon voor leveranciers. Daarnaast heb je veel contact met zowel de collega’s van de afdeling Finance als de collega’s van de producties. Naast de crediteurenadministratie verwerk je declaraties en creditcard overzichten en beheer je de kas.

Wat bieden wij?

Het salaris is marktconform. Jeneemt deel aan een pensioenregeling en er is een eigen cao. Je maakt deel uitvan een klein team en de werksfeer is informeel. De functie is in principefulltime, maar een andere werkindeling is in uitzonderlijke gevallenbespreekbaar.

Ben je op korte termijn beschikbaar en wil je graag aan de slag binnen een informele en hardwerkende organisatie? Solliciteer dan nu!

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je hebt een opleiding op tenminste MBO niveau en een aantal jaar werkervaring binnen de crediteurenadministratie. 
  • Je wilt graag de verantwoordelijkheid voor het hele crediteurenproces dragen. 
  • Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en klantgericht. 
  • Je communiceert vlot en duidelijk in de Nederlandse en schriftelijk in de Engelse taal. 
  • Kennis van SAP is een pre.

Wie zijn wij?

Onze opdrachtgever is een content creator die als geen ander in staat is verhalen te vertellen en deze te vertalen naar succesvolle merken. Zij zijn gespecialiseerd in het creëren en produceren van entertainment, factual entertainment en dagelijkse shows. Met impactvolle programma’s entertainen, emotioneren en inspireren zij dagelijks vele kijkers. Wij ademen TV, omarmen elke boodschap en kennen ons publiek. 

Contactpersoon vacature

Monique Amse

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Monique Amse | Mediastages,
+31 035 6466264