Stagiair P&O

Solliciteer direct
Bij: Beeld en Geluid Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 32 uur per week Soort stage: HR-Juridisch-Financieel-Administratie Opleidingsniveau: HBO/WO Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Beeld en Geluid is het instituut voor mediacultuur; een inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor zowel particulieren als professionals. Het instituut duidt actuele ontwikkelingen rondom mens, media en maatschappij vanuit mediahistorisch perspectief. Dat doet het vanuit zijn collectie, als mediamuseum, als kennisinstituut en als onderwijspartner.

Beeld en Geluid laat zien hoe media zich hebben ontwikkeld in de (recente) geschiedenis, volgt actuele ontwikkelingen en reageert op nieuwe mediafenomenen. Zo levert het instituut een relevante bijdrage aan een open mediacultuur die hoort bij een vrije samenleving.

Wat ga je doen?

Als stagiair heb je een aantal vaste taken zoals het ondersteunen bij werving- en selectietrajecten, het afhandelen van stage-aanvragen en het beantwoorden van vragen van medewerkers. Je ondersteunt hierbij de Personeel- en Salarisadministratie. Daarnaast werk je mee aan verschillende lopende projecten en is er veel ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.

Wat bieden wij?

Waar en wanneer?

Je loopt stage op de afdeling P&O, een kleine informele afdeling waar ook Nienke, Jenny, Manon, Magda, Sanne en Anja werken. Wij hebben een stageplek vanaf september a.s. voor 4 dagen per week beschikbaar. Je krijgt een stagevergoeding van € 300,- op basis van 40 uur per week.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste en zelfstandige derdejaars HRM-student met gevoel voor humor. Jij durft ons te vertellen hoe HRM echt werkt. Jij neemt de regie in eigen handen en draagt in teamverband een steentje bij. Heb jij zin in een leerzame en onvergetelijke stage op een kleine informele afdeling en heb jij nog niet alle stagiairegrappen gehoord? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid is als nationaal museum voor mediacultuur en als media-archief van Nederland de grootste van zijn soort in Europa. Het Instituut speelt een toonaangevende rol op het gebied van beheer en toegankelijk maken van het Nederlandse media-erfgoed. Beeld en Geluid is toegewijd om de unieke collectie en de kennis daarover breed toegankelijk te maken voor uiteenlopende doelgroepen, waaronder mediaprofessionals, de creatieve sector, het onderwijs en het algemeen publiek.

Solliciteren bij

 Anja Koning, manager P&O. Zin in? Stuur dan z.s.m. je bondige motivatie en CV.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271