Stagiair P&O

Solliciteer direct
Bij: Beeld en Geluid Vanaf: september 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 32 uur per week Soort stage: HR-Juridisch-Financieel-Administratie Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: €300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Als stagiair heb je een aantal vaste taken zoals het ondersteunenbij werving- en selectietrajecten, het afhandelen van stageaanvragen en het beantwoorden van vragen van medewerkers.Daarnaast werk je mee aan verschillende lopende projecten enis er veel ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. 

Wat ga je doen?

  • Wil jij stage lopen in het kloppende hart van de Nederlandse media?
  • In één van de markantste gebouwen van het land?
  • Waar zowel een audiovisueel archief als een interactief museum ondergebracht zijn?
  • Waar je werkt in één van de grootste audiovisuele archieven ter wereld – met meer dan een miljoen uur aan Nederlands AV-erfgoed?
  • Met een gemiddeld bezoekersaantal van 225.000 per jaar?
  • En waar de medewerkers zich met elkaar inspannen om de Nederlandse geschiedenis in beeld en geluid levend te houden?
  • Heb je op deze vragen ‘ja’ geantwoord, solliciteer dan!


Wat bieden wij?

Waar en wanneer?

Je loopt stage op de afdeling P&O, een kleine informele afdeling waar ook Nienke, Manon, Magda, Jenny,Sanne en Anja werken. Wij hebben een stageplek vanaf september a.s. voor 4 (of 5) dagen per week. Je krijgteen stagevergoeding van € 300,- op basis van 40 uur.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Jij bent een enthousiaste en zelfstandige HR-student met gevoel voor humor. Jij durft ons te vertellen hoe HRMecht werkt. Jij neemt de regie in eigen handen en draagt in teamverband een steentje bij. Heb jij zin in eenleerzame en onvergetelijke stage op een kleine informele afdeling en heb jij nog niet alle stagiairegrappengehoord? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wie zijn wij?

Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid is als nationaal museum voor mediacultuur en als media-archief van Nederland de grootste van zijn soort in Europa. Het Instituut speelt een toonaangevende rol op het gebied van beheer en toegankelijk maken van het Nederlandse media-erfgoed. Beeld en Geluid is toegewijd om de unieke collectie en de kennis daarover breed toegankelijk te maken voor uiteenlopende doelgroepen, waaronder mediaprofessionals, de creatieve sector, het onderwijs en het algemeen publiek.

Solliciteren bij

 Anja Koning, manager P&O. Zin in? Stuur dan z.s.m. je bondige motivatie en CV.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Franciska Westenborg, Adviseur Contracten
035 6466 251