Stagiair Planning & Traffic

Solliciteer direct
Bij: BrandDeli Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: HR-Juridisch-Financieel-Administratie Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Werken bij BrandDeli betekent werken bij een mediabedrijf in Amsterdam voor veertien van de leukste mediamerken van Nederland: 24Kitchen, BBC First, Comedy Central, Discovery, Eurosport, FOX, FOX Sports, ID, MTV, National Geographic, Nickelodeon, Spike, TLC en VICELAND. Daarnaast representeert BrandDeli ook Twitter en het online videoplatform MyChannels. BrandDeli is verantwoordelijk voor de verkoop van commercials, zowel Spot als Online en Brand Partnerships.  

Wie bij BrandDeli komt werken, treft meer dan 80 ondernemende collega’s aan in een professionele maar informele omgeving. Zij delen allemaal dezelfde passie voor onze mooie mediamerken. Wij vinden ondernemerschap, resultaatgerichtheid en collegialiteit heel erg belangrijk. Wij werken echt als een team en vieren elk succes. Dit doen wij met pure passie, lef en plezier!

Wil je echt weten hoe het er binnen BrandDeli aan toe gaat? Volg ons dan op Instagram: HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/BRANDDELI_INTERNS en krijg een kijkje in de keuken van BrandDeli. 

Wat ga je doen?

Als stagiair kom je te werken in het Commercial Operations team van BrandDeli. Je ondersteunt planners en trafficker in hun dagelijkse werkprocessen waarbij tv campagnes worden ingedeeld en dagelijks gemonitord (bijsturen). Je helpt bij de diverse processen op de afdeling en zorgt voor het behalen van de dagelijkse deadlines.

De stage biedt je de mogelijkheid om je op verschillende gebieden te ontwikkelen: kennis van media inzet van een adverteerder en de handeling van een tv exploitant binnen dit proces. Je komt met alle verschillende afdelingen binnen BrandDeli in contact en krijgt inzicht in de dynamiek binnen een groot mediabedrijf. 

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

 • Je bent mede verantwoordelijk voor het correct plannen en trafficken van de ingekochte TV zendtijd.
 • Je achterhaalt, vertaalt de briefing/uitzendinstructie en doelstellingen van adverteerders naar een heldere planning.
 • Je levert de ingekochte commerciële zendtijd altijd correct uit.
 • Je volgt interne controles en procedures voor TV op.
 • Je bent mede verantwoordelijk voor een optimale interne en externe serviceverlening.
 • Je bent mede verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van de relatie met adverteerders, media- en reclamebureaus.
 • Je bent mede verantwoordelijk voor het bewaken van interne en marktbrede deadlines

Wat bieden wij?

 • Een inspirerende werkplek bij ons op kantoor in Amsterdam; compleet met een bibliotheek, open haard, open werkplekken en een gezamenlijke lunchtafel.
 • Start: sept 2018
 • Duur: minimaal 6 maanden, langer is zeker mogelijk.
 • De stageplek betreft een 40-urige werkweek. (De stage biedt geen ruimte voor afstudeeropdrachten en / of onderzoeken en is alleen fulltime in te vullen.)
 • Lunch: dit doen we met z’n allen in aan een grote eettafel en is voor stagiaires gratis
 • Ongekend goede werksfeer: met onze Deli’s Chef die elke dag de heerlijkste, verse lunches maakt, borrels, een legendarisch kerstfeest, de leukste teamuitjes en nog wel het belangrijkste: ondernemende en betrokken collega’s.

Herken jij jezelf in dit profiel?

 • Je bent goed in het managen van tijd en taken.
 • Je bent klantgericht en je service gerichte instelling zorgt ervoor dat het pakket waar je verantwoordelijk voor bent er altijd netjes uitziet en waarborgt hiermee de servicegerichtheid.
 • Je werkt graag in teamverband en werkt actief samen met je collega’s om zo het beste resultaat te behalen.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.
 •  Uitstekende kennis van Outlook, Excel en Word.
 • Je bent stressbestendig en kan omgaan met strakke deadlines.
 • Je kunt goed luisteren en doorvragen om zo te achterhalen wat de wensen van de klant zijn en waar er kansen liggen voor BrandDeli.
 • Je hebt een positieve, flexibele, proactieve en enthousiaste instelling en bent een echte teamspeler
 •  Onze voorkeur gaat uit naar een stagiair in één van de volgende richtingen: economie, media, marketing of communicatie (minimaal MBO + of HBO).

Wie zijn wij?

Werken bij BrandDeli betekent werken bij een mediabedrijf in Amsterdam voor veertien van de leukste mediamerken van Nederland: 24Kitchen, BBC First, Comedy Central, Discovery, Eurosport, FOX, FOX Sports, ID, MTV, National Geographic, Nickelodeon, Spike, TLC en VICELAND. Daarnaast representeert BrandDeli ook Twitter en het online videoplatform MyChannels. BrandDeli is verantwoordelijk voor de verkoop van commercials, zowel Spot als Online en Brand Partnerships. Wie bij BrandDeli komt werken, treft meer dan 80 ondernemende collega’s aan in een professionele maar informele omgeving. Zij delen allemaal dezelfde passie voor onze mooie mediamerken. Wij vinden ondernemerschap, resultaatgerichtheid en collegialiteit heel erg belangrijk. Wij werken echt als een team en vieren elk succes. Dit doen wij met pure passie, lef en plezier!

Solliciteren bij

Rensje Lansink. Ben jij de stagiair die we zoeken en wil je graag onderdeel uitmaken van BrandDeli, waar naast echt meedraaien, veel leren en hard werken ook FUN hoog op de agenda staat? Stuur dan je CV en motivatiebrief z.s.m. 

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271