Stagiair officemanagement/facility management

Solliciteer direct
Bij: Stepping Stone Producties Vanaf: juli 2018 Duur: In overleg Voor: 32 uur per week Soort stage: HR-Juridisch-Financieel-Administratie Opleidingsniveau: MBO Vergoeding: De vergoeding wordt bepaald op basis van leeftijd, ervaring, opleiding etc. Afstudeeropdracht: Mogelijk

Stepping Stone is op zoek naar een stagiair op het gebied van facilitair- en officemanagement voor een periode van 3 tot 6 maanden. (in overleg)

Wie zijn wij?

Stepping Stone is een jong productiehuis en produceert diverse soorten tv-programma’s voor zowel commerciële als publieke omroepen. We werken met een vast klein team en zijn gevestigd op een centrale plek in Amsterdam. Naast ons vaste kleine team hebben we verschillende teams werken per programma. Voorbeelden van programma’s die we hebben geproduceerd, zijn: We hebben o.a. Galileo (RTL5), Benidorm Bastards & de Boefjes (RTL4), #forever (zapp) en De Eerste Vakantie Van (AVRO/TROS) geproduceerd.

Wat ga je doen?

Wat zijn je taken?

Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor facilitair- en officemanagement waarbij je ervoor zorgt dat alles in het bedrijf op rolletjes loopt. Zo coördineer je de in- en uitgifte van onze camera apparatuur, houd je de planning bij van onze montagesets, onderhoud je contact met editors. Maar je taken zijn ook het inventariseren van de kantoorvoorraad en aanvullen indien nodig, werkplekken in orde maken voor nieuwe werknemers, verzorging van de dagelijkse kantoorlunch en contact houden met onze ICT afdeling. Verder zullen er dagelijks genoeg andere taken bijkomen waardoor geen dag hetzelfde zal zijn.

Kortom, je bent het manusje van alles.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke en leerzame stage in een dynamisch bedrijf. We houden van gezelligheid en vrijheid in je werkzaamheden. Tevens bieden wij een marktconforme stagevergoeding.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wat heb je nodig?

Je hebt ervaring met Office, hebt communicatieve vaardigheden, volgt een opleiding op MBO-niveau en kan zelfstandig werken. Basiskennis van techniek (camera/pc’s) heeft onze voorkeur. 

Wie zijn wij?

Stepping Stone is een jonge productiemaatschappij in Amsterdam. We hebben een informele, dynamische cultuur en als je ergens alle facetten van het TV vak kunt leren is het wel bij ons.

Solliciteren bij

Larissa Geuke. Ben je geïnteresseerd geworden, beschikbaar en lijkt het je leuk om een kijkje te nemen in de TV-branche? Reageer dan zsm met je CV.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271