Stagiair office management

Solliciteer direct
Bij: Dorst & Lesser Vanaf: augustus 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: HR-Juridisch-Financieel-Administratie Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 350,- per maand bruto op basis van fulltime Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Heb jij het verjaardagskado voor je collega's al geregeld, voordat ze een borrel hebben georganiseerd? Vind jij niets leuker dan op de hoogte te zijn van alle ins & outs van jouw collega's, heb jij bovenmatig ontwikkelde organisatorische skills, houd je van een opgeruimde werkplek én ben je een echte regelneef? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als office manager ben jij het middelpunt van ons kantoor. Jij  zorgt ervoor dat iedereen zijn werk goed kan uitvoeren, waarbij er alle ruimte is voor jouw inbreng en initiatief. Je neemt taken uit handen, zorgt dat bepaalde processen soepeler verlopen en zorgt ervoor dat al onze klanten een warm welkom krijgen. 

Jouw verantwoordelijkheden zijn onder andere:

  • Het ontvangen van klanten en opnemen van de telefoon
  • Meetings met klanten voorbereiden/ klaarzetten
  • Zorgen dat altijd alle benodigde office materialen aanwezig zijn
  • (Het aansturen van) de zorg voor de lunch en het kantoor

Daarnaast ondersteun je het management op HR gebied. Zo ben je verantwoordelijk voor het inplannen van sollicitaties en een correcte afhandeling hiervan. Ook ondersteun je het hele team bij het regelen van producties van video en fotografie.

Wat bieden wij?

Een werkplek in een groeiende organisatie, met veel gezellige, hard werkende collega's, de leukste vrijdagmiddagborrel van Amsterdam en een stagevergoeding van € 350,- per maand

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je bent een proactieve alleskunner, je neemt initiatief en voelt je thuis in een jonge, ambitieuze omgeving. De startdatum is in overleg, maar uiterlijk eind augustus / begin september 2018 (periode van +/- 5 maanden)

Wie zijn wij?

Dorst & Lesser is een social media bureau in hartje Amsterdam. Sinds 2010 connecten wij merken met mensen. Met de creatie van likeable community’s, content en campagnes vertellen we ijzersterke verhalen voor uiteenlopende A-merken. We bestaan uit een jong, creatief en hecht team. Eenieder met zijn of haar eigen specialiteiten, maar stuk voor stuk social addicts. We onderscheiden ons door het enthousiasme, de flexibiliteit en de onophoudelijke drive waarmee wij voor ieder merk altijd naar het allerbeste resultaat streven. Wij dompelen ons onder in de wereld van onze klant en vertalen het merkverhaal door in een krachtige strategie voor ieder sociaal kanaal. Of het nu gaat Instagram, Facebook of YouTube, wij creëren content en campagnes die de doelgroep aanspreken en het merk op een unieke en waardevolle manier positioneren. Ons netwerk aan invloedrijke bloggers en vloggers helpt ons het merkverhaal kracht bij te zetten en het het podium te geven wat het verdient. Van kleine tot grote activaties, van online tot offline, wij stimuleren de doelgroepen van onze klanten tot interactie. We geven ze een stem en betrekken ze op een actieve manier bij het product. Dorst & Lesser werkt o.a. voor: Renault Benelux, Microsoft, Transavia.com, Action en Lidl Nederland.

Solliciteren bij

Birgit Zuurveld.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241