Stagiair Office Management bij de eerste webshop voor professionele voice-overs!

Solliciteer direct
Bij: Voicebooking.com Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: HR-Juridisch-Financieel-Administratie Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk English speaking

Content, content en nog eens content, dat is waar het in de online wereld om draait. Alleen al in Nederland worden duizenden video’s per jaar gemaakt. En veel van die producties schreeuwen om een professionele voice-over.

Wij zijn Voicebooking.com, in 2011 introduceerden we ’s werelds eerste webshop voor voice-overs. Onze klanten boeken in vier stappen een voice-over, die wij leveren met de snelheid van het geluid. Oké, meestal binnen één werkdag ;-). Sinds 2014 zijn we marktleider in Nederland en België. En nu rollen we ons concept uit naar andere landen.

Wat ga je doen?

  • Je voert echte office taken uit voor klanten en personeel: je organiseert personeelsuitjes en evenementen, maar je regelt ook dat gasten die op kantoor langskomen goed ontvangen worden. 
  • Je bent bezig met dagelijkse kantoortaken: je verzorgt de lunch en je maakt schema’s voor verschillende dag- en weektaken.
  • Jij houdt de mensen gelukkig. Je zorgt ervoor dat de mensen op kantoor hun werk goed kunnen doen door ongemakken op te lossen.
  • Je beantwoordt mails en je neemt telefoons op omtrent kantoortaken. Jij krijgt hier mede verantwoordelijkheid voor. We stemmen de stage af op jouw kwaliteiten en leerwensen. Ook zorgen we ervoor dat je een eigen, uitdagend, project kan uitvoeren.

Wat bieden wij?

Wij bieden een toffe en leerzame stage in een jonge en groeiende omgeving, waar ruimte is voor eigen initiatief. De stageperiode is 5 maanden en start op 3 februari 2020. Je werkt 40 uur per week in Amsterdam. Afstuderen is ook mogelijk.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je volgt een relevante opleiding in de richting van Office of Facility management. Volg je een andere studie? Overtuig ons!
  • Je hebt goede kennis van de Engelse taal in woord en schrift: dit is namelijk de taal die intern gesproken wordt.
  • Je bent een echte planner, je kan goed communiceren en je kan goed zelfstandig werken.
  • Je vindt het leuk om faciliterend en ondersteunend bezig te zijn.
  • Je bent gemotiveerd en je hebt de drive om mee te helpen bij de groei van Voicebooking.com.

Wie zijn wij?

Voicebooking.com is de eerste webshop voor professionele voice-overs en is daarmee het snelstgroeiende stemmenbureau van Nederland. Via deze website kunnen mensen gemakkelijk en snel een voice-over in verschillende talen bestellen. Op dit moment zijn we hiermee ‘hofleverancier’ voor Spotify en hebben we klanten uit binnen en buitenland.

Solliciteren bij

Hylke VlierhuisSolliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Monique Amse | Mediastages,
+31 035 6466264