Stagiair medewerker Human Resources

Solliciteer direct
Bij: NPO (Nederlandse Publieke Omroep) Vanaf: september 2018 Soort stage: HR-Juridisch-Financieel-Administratie Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

De NPO is op zoek naar een [HBO/WO] stagiair voor een meeloopstage op de afdeling Human Resources. 

Wil jij stage lopen op de HR afdeling van de Nederlandse Publieke Omroep? Ben jij op zoek naar een HR stage waar je volwaardig kan meedraaien op onze afdeling? Waar jij je bezig mag houden met grote HR projecten, zoals de gesprekscyclus, onboarding en het vitaliteitsprogramma? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De NPO wil van en voor iedereen zijn. De NPO verbindt en verrijkt het Nederlandse publiek met programma’s die informeren, inspireren en amuseren. We maken programma’s op radio, televisie en internet. Door stage te lopen bij de NPO draag jij dagelijks bij aan onze doelstellingen.


Wat ga je doen?

Tijdens deze stage ben je betrokken bij verschillende projecten op de HR afdeling. Daarmee ondersteun je de afdeling om haar doelstellingen te bereiken en tegelijkertijd krijg je de kans om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken. Onderwerpen waarin je de afdeling kan ondersteunen zijn bijvoorbeeld  diversiteit, arbeidsmarktcommunicatie, de nieuwe gesprekscyclus, het opzetten van de Talent review. Daarnaast word je betrokken bij diverse HR-gerelateerde opdrachten. Tijdens je stage ben je mede verantwoordelijk voor:

  • Het voorbereiden en  verder ontwikkelen van introductiedagen voor nieuwe medewerkers 
  • Invulling geven aan het vitaliteitsprogramma NPO Fit 
  • Het doorontwikkelen van de NPO academy
  • Communicatie over HR gerelateerde zaken naar de organisatie
  • Het opstellen van documenten en maken van analyses
  • Planning en coördinatie van activiteiten 
  • Meedenken over het vormgeven van HR KPI’s 
  • Meewerken binnen het administratieve proces
  • Het bijwonen van (afdelings) overleggen en verslaglegging hiervan.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wij zoeken een proactieve [HBO/WO] student in de richting van Personeel en Arbeid, HRM, Psychologie of vergelijkbare studie. Je bent communicatief sterk, je kunt goed zelfstandig werken en je draait je hand niet om voor het aanpakken van klussen.

Daarnaast ben je analytisch sterk. Je haalt plezier uit het werken in een organisatie die in beweging is en je vindt het leuk om met verschillende collega’s samen te werken. 

Herkenjij jezelf in deze omschrijving? Solliciteer dan direct! 

Hetis helaas niet mogelijk om een afstudeeropdracht op deze stage te schrijven. 

Wie zijn wij?

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) is van iedereen en voor iedereen. De NPO staat voor een brede publieke omroep met een rijke en gevarieerde programmering. We zorgen voor de programmering en de distributie van programma’s via radio-, televisie-, internet- en (digitale) themakanalen. Omroepen en hun programmamakers vormen de creatieve en inhoudelijke bron voor een rijk en gevarieerd media-aanbod. Samen met hen werkt de NPO continue aan vernieuwing en zoeken we nadrukkelijk de interactie met de kijker en luisteraar.De NPO staat als organisatie midden in een sterk veranderend medialandschap. We spelen scherp in op nieuw mediagedrag en digitalisering. Een ambitieuze en publieksgerichte koers is uitgezet, en die vraagt om een visie, samenspel, verbinding en daadkracht.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren bij

Marieke Polman

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271