Stagiair Directiesecretariaat

Solliciteer direct
Bij: KRO-NCRV Vanaf: januari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 32 uur per week Soort stage: HR-Juridisch-Financieel-Administratie Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 300,- (HBO/WO), € 250,- (MBO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Heb jij een hands-on mentaliteit, ben je zelfstandig en ga je uitdagingen niet uit de weg? Wil jij je steentje bijdragen aan ondersteuning van de directie van KRO-NCRV? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Wat ga je doen?

Afdeling Bestuurszaken biedt ondersteuning aan o.a. de directie van KRO-NCRV waarbij jij de directiesecretaresse gaat assisteren in taken als:

  • Agendabeheer van de directieleden
  • Plannen en voorbereiden van directie- en MT-vergaderingen
  • Notuleren bij directievergaderingen
  • Voorbereiden en archiveren van vergaderdossiers
  • Verzorgen van correspondentie voor de directie
  • Afhandelen van post en mail voor de directie
  • Afhandelen van telefoongesprekken
  • Verzamelen en ordenen van documenten
  • Afhandelen van diverse soorten administratieve gegevens

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een aantal eigen taken/projecten en vervul je een representatieve en organisatorische taak bij het ontvangst van bezoek.

Wat bieden wij?

Een stageplaats voor 4 maanden op een professionele afdeling waar je veel kunt leren! Aantal uren per week in overleg (16-32)

Herken jij jezelf in dit profiel?

Ben jij verantwoordelijk, dynamisch, ondernemend, ambitieus, druk- en stressbestendig en heb je gevoel voor (bestuurlijke) verhoudingen? Mail dan snel!

Wie zijn wij?

KRO-NCRV is een mediaorganisatie met een maatschappelijk relevant geluid die midden in de samenleving staat. We maken programma’s voor radio, tv en online waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Programma’s met soms ontroerende, grappige en inspirerende verhalen en soms met kritische verhalen die lef tonen en taboes bespreekbaar maken. Die verhalen, klein of groot, gaan altijd over mensen. Met die verhalen bouwen we bruggen en brengen we mensen bij elkaar. Onze programma’s zijn herkenbaar aan kwaliteit, respect, betrokkenheid, authenticiteit en vernieuwing.

Solliciteren bij

Cécile Vazquez

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241