Stagair HR bij het leukste media- en marketingbureau

Solliciteer direct
Bij: M2Media & More Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Soort stage: HR-Juridisch-Financieel-Administratie Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 400,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Ben je op zoek naar een HR stage en wil je graag kennis & ervaring opdoen binnen een jonge en dynamische organisatie? Dan ben je bij M2Media aan het juiste adres!

Jouw vrienden omschrijven je als een mensen-mens. Je krijgt energie van verbinden en als mensen op de juiste plek zitten, ben jij gelukkig. In jouw ogen zijn mensen geen nummers in het systeem, maar het belangrijkste kapitaal van een organisatie. Knik jij bij het lezen van deze tekst een paar keer bevestigend met je hoofd?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je gaat ondersteuning bieden aan de afdeling HR (bestaande uit een HR Manager & HR Consultant). We vinden het belangrijk dat je in deze periode zoveel mogelijk leert. Daarom werk je onder andere mee aan: Het zoeken en het recruiten van nieuwe collega’s via LinkedIn en andere kanalen, het uitzetten van vacatures en het inplannen en stroomlijnen van sollicitatiegesprekken. Verder biedt je ondersteuning bij de HR administratie en ondersteun je bij andere diverse HR processen & projecten.

Eigen ideeën? Deze zijn zeer welkom!

Wat bieden wij?

We zijn niet alleen het beste bureau van Nederland, maar ook nog eens een ontzettend gezellige club mensen! We lunchen en borrelen samen, gaan er vaak met z’n allen op uit, delen kennis tijdens interne sessies en hebben altijd wel iets te vieren. We voorzien je van goede koffie of een latte macchiato. Klaar met werken? Dan kun je zelfs gratis sporten in onze fitnessruimte. Oh, en niet geheel onbelangrijk: je krijgt een ruime stagevergoeding van maarliefst € 400,- 

 

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Wij zijn heel blij met jou als je:
  • Gemotiveerd, enthousiast, nieuwsgierig en leergierig bent
  • Graag dingen aanpakt en geen uitdaging uit de weg gaat
  • Beheerst over goede communicatieve vaardigheden en sociale eigenschappen
  • Beschikt over voldoende vaardigheden in Microsoft Office (denk aan Excel, Outlook etc).
  • En het jou leuk lijkt om in de dynamiek van een mediabureau mee te draaien.

Wie zijn wij?

M2Media is een jonge en dynamische organisatie waar circa 30 gedreven collega’s werken die allemaal graag dat stapje extra zetten. Onze klanten waarderen dat elk jaar met een hoge beoordeling van onze dienstverlening. En dat maakt het zo leuk bij M2Media: de mensen bepalen het succes! Hier heeft iedereen de vrijheid zichzelf verder te ontwikkelen. De werkvloer is ‘open’ waardoor we snel met elkaar kunnen schakelen. We zijn gevestigd in Hilversum, de mediastad van Nederland. Onze buren zijn Talparadio, 538 en Sonos.

Solliciteren bij

Mariska van de Riet.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271