HRM Stagiair

Solliciteer direct
Bij: NOS Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: HR-Juridisch-Financieel-Administratie Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

“Altijd al nieuwsgierig naar de mens en organisatie achter de grootse nieuwsorganisatie van Nederland én op zoek naar een meeloopstage op een inspirerende HR-afdeling? Dan is dit jouw kans!” (Esther van Genugten, Manager PO&O)

Wat ga je doen?

De PO&O-afdeling houdt zich bezig met alle onderwerpen die met personeel, organisatie en ontwikkeling te maken hebben. Onze afdeling bestaat uit een manager, vier personeelsadviseurs, vier medewerkers PO&O en drie van de NOS Academie, de opleidingstak van de NOS. Je wordt begeleid door één van de PO&O adviseurs.

De NOS is een organisatie waarbij geen enkele dag hetzelfde is, daarom zal jouw stage bij ons heel afwisselend zijn. Meestal zit of sta je aan je bureau tussen jouw HR-collega’s en ben je druk met mailtjes, telefoontjes en binnenlopende collega’s te woord staan. Het kan ook gebeuren dat je gevraagd wordt om te helpen bij bijvoorbeeld een screentest voor de nieuwe presentator.

Je wordt betrokken bij alle taken uit het HR-vak:

  • Je vervult een belangrijke rol bij wervingen van nieuwe collega's
  • Je handelt mailtjes af en beantwoordt de afdelingstelefoon
  • Je werkt nauw samen met een van de HR-adviseurs en wordt betrokken bij HR-advies over ziekteverzuim, werving & selectie, mobiliteit, persoonlijke ontwikkeling, etc.
  • Je krijgt ruimte voor de opdrachten van je opleiding

Wat bieden wij?

Een stage van 32-36 uur per week bij een uniek bedrijf waar je de kans krijgt om het HR-vak echt goed onder de knie te krijgen. Wij begeleiden je intensief en stimuleren je om zoveel mogelijk uit je stage te halen. Je ontvangt een stagevergoeding van € 300,- bruto per maand (op basis van 36 uur). 

 

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige Hbo-student die een interessante stageplek zoekt. Wij zien graag dat je zelfstandig en secuur werkt, initiatief toont en behulpvaardig en collegiaal bent. Je trekt makkelijk aan de bel als je iets niet weet en je hebt er plezier in om nieuwe dingen te leren. Integriteit is heel belangrijk, want we gaan met vertrouwelijke personeelsinformatie om. Je communicatieve vaardigheden zijn goed, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent vanaf september 2018 minimaal vijf maanden gedurende vier dagen in de week beschikbaar en staat ingeschreven bij een HBO- opleiding. Wij vinden het belangrijk dat ons team divers is samengesteld en oog heeft voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van social media en techniek. Kandidaten die bijdragen aan onze diversiteit en voor wie social media geen geheimen heeft nodigen we nadrukkelijk uit te reageren.  

 

Wie zijn wij?

De NOS biedt, als grootste nieuwsorganisatie van Nederland, altijd en overal, onafhankelijke en betrouwbare verslaggeving op het gebied van nieuws, sport en (inter)nationale evenementen. Dat gebeurt realtime en multimediaal via www.nos.nl, radio, (internet connected) televisie, mobiele applicaties, sociale netwerken, narrowcasting, spelcomputers en andere apparaten met een internetverbinding.

Solliciteren bij

Mehrnaz Massarrat. Als dit jouw perfecte stage is en jij onze ideale stagiair bent, dan maken we graag kennis met je! Dit kan tot en met 25 mei 2018.

De gesprekken vinden in principe plaats op vrijdag 1 juni 2018.

Is je vraag nog niet in deze tekst beantwoord en heb je interesse in deze stage, bel ons dan op: 035-6773522 (vraag naar Mehrnaz of Karen)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271