Financiële stagiair (per direct)

Solliciteer direct
Bij: Endemol Shine Nederland Vanaf: januari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: HR-Juridisch-Financieel-Administratie Opleidingsniveau: MBO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Ben jij op zoek naar een leuke, leerzame stage op een financiële afdeling maar bij een dynamisch bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze Crediteurenadministratie zijn wij op zoek naar een positieve en pro-actieve financiële stagiair met een goed cijfermatig inzicht. Iemand die nauwkeurig en vlot werkt, zowel in teamverband als zelfstandig.

Wat ga je doen?

  • Het verwerken van declaraties en afrekeningen
  • Het verwerken van inkoopfacturen
  • Het behandelen van herinneringen van crediteuren
  • Het boeken en coderen van bankmutaties
  • En alle verdere voorkomende werkzaamheden oa het aannemen van de telefoon en archiveren

Wat bieden wij?

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan bij het leukste multimediabedrijf, waar creativiteit en kwaliteit hand in hand gaan, twijfel niet en reageer dan.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je volgt een MBO opleiding in de richting van bedrijfsadministratie en/of –economie
  • Het maken van nieuwe vrienden gaat je gemakkelijk af
  • Je haalt alle fouten uit de facturen en lost deze op
  • Je bent enthousiast, nieuwsgierig en leergierig

Wie zijn wij?

Endemol Shine Nederland is een toonaangevend multimediabedrijf, waar creativiteit en kwaliteit hand in hand gaan met innovatie en ondernemerschap.Endemol Shine Nederland is afzender van een groot aantal nationale en internationale hit-formats, waaronder Miljoenenjacht, Eén tegen 100, All you need is love, Goede Tijden Slechte Tijden, Moordvrouw, Ik Vertrek, Het mooiste meisje van de Klas en Big Brother. Ook richt het bedrijf zich actief op ontwikkeling van cross mediale concepten en content voor digitale en mobiele platforms. Endemol Shine Nederland is daarnaast ook producent voor FOX en FOX Sports. De onderneming is marktleider in Nederland en maakt deel uit van Endemol Shine Group: 's werelds grootste onafhankelijke producent, met meer dan 80 vestigingen in 31 landen.

Solliciteren bij

Henny Courtier

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241