Vormgeving Stagiair

Solliciteer direct
Bij: XITE networks Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 300,- bruto per maand bij full time stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Dus jij hebt besloten dat je in muziek en media wilt werken? Je liefde voor muziek, video content en events kent geen grenzen en je bent er ontzettend gepassioneerd over? Dan hebben wij een te gekke stage voor je bij XITE.

Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar een jonge, gedreven vormgeving topper, die ons productieteam komt versterken. Je zal de tofste visuals gaan maken voor onder andere onze online kanalen, campagnes, programma’s en de zender. Als grafisch stagiar maak je deel uit van een jong en gezellig team, waarin eindeloze mogelijkheden zijn om te leren! Je krijgt verantwoordelijkheden en loopt niet simpel mee op een afdeling. 

Wat bieden wij?

Bij XITE krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen in een jong en snel groeiend (internationaal) bedrijf. We hebben een uitdagende werkomgeving gecreëerd waar professionaliteit, initiatief en creativiteit kernwoorden zijn. XITE heeft een unieke combinatie van muziek, televisie en nieuwe technologieën.

Wij bieden een minimale stageperiode van 5 a 6 maanden met uiteraard een stagevergoeding. And last but not least: elke dag wordt er een heerlijke verse lunch bereidt door onze chefs en wij houden wel van een feestje, deze zijn dan ook ruim vertegenwoordigd!

Herken jij jezelf in dit profiel?

We willen je niet in een hokje stoppen, maar je voldoet aan het volgende profiel:

  • Je bent gepassioneerd over muziek, artiesten en bent gek op het creëren van content
  • Minimaal HBO niveau (richting grafisch vormgeving)
  • Je bent in staat om autonoom te werken en bent niet bang voor verantwoordelijkheden
  • Je bent een teamspeler die als het nodig is ook prima in zijn eentje iets tofs neer kan zetten
  • Je bent zorgvuldig en creatief 
  • Je kan goed samenwerken en weet om te gaan met feedback 
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit 
  • Ervaring (zorgvuldig en creatief) met Adobe-pakketten (Illustrator, Photoshop, Indesign)
  • Ervaring met After Effects is een dikke pré.

Wie zijn wij?

XITE zendt als muziekvideo brand 24/7 de populairste muziekvideo’s uit. De zender bereikt inmiddels meer dan 15 miljoen huishoudens in Nederland, België, Duitsland, Qatar, Canada en de Verenigde Staten. Eind 2015 bracht XITE de Personalised Music Television service uit, waarmee kijkers muziekvideo’s kunnen liken en skippen, en kunnen kiezen uit bestaande themakanalen of zelf een muziekkanaal bouwen. Bovendien heeft XITE een eigen productieafdeling gespecialiseerd in het maken van original en branded music content.

Solliciteren bij

Annemarieke Heijmans

Let op:

Sollicitaties zonder meegestuurd werk/portfolio/showreel kunnen wij niet in behandeling nemen! Wij nemen alleen full-time stagiaires aan. ​

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271