Visual design stagiair bij 'Videoland'

Solliciteer direct
Bij: RTL Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Ben jij een visual designer in hart en nieren? Heb je oog voor design, ben je flexibel en oplossingsgericht? Kan jij je verplaatsen in de klant en volg jij een designopleiding? Dan ben jij de stagiair die wij zoeken!

Videoland is het snelst groeiende video-on-demand-platform van Nederland. Een gepassioneerde groep professionals werkt samen aan de groei en ontwikkeling van Videoland. Door onze groei en uitdagende ontwikkelingen zijn we op zoek naar een uitbreiding van ons Editorial & Retention team.

Wat ga je doen?

Als visual design stagiair ontwerp je de covers, carrouselbeelden en emailheaders voor op onze platformen, Videoland en RTL XL.

Wat bieden wij?

We bieden je een leerzame stageplek in Hilversum Media Park. Je komt terecht in een open, informele cultuur en je werkt samen met een gedreven team van Designers, redacteuren, CRM’ER en data-analisten. Je gaat nauw samenwerken met de andere afdelingen. Zo maak je van dichtbij mee hoe een VOD-platform precies werkt. Je krijgt de verantwoordelijkheid en de begeleiding die je nodig hebt om te groeien als professional. En natuurlijk stagevergoeding.

Is dit de stage die jou op het lijf geschreven is? Twijfel niet en laat ons weten waarom jij bij onze nieuwe Visual Design stagiair moet worden.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je hebt een enorme liefde voor visual design en een grote interesse om de wereld van VOD beter te leren kennen. Je bent nieuwsgierig en past je frisse blik toe op alles dat je doet. Je ontwerpen zijn doordacht en creatief en je gaat geen uitdaging uit de weg. Je bent kritisch op je eigen werk en kan goed zelfstandig werken. Daarnaast heb je natuurlijk ervaring met Adobe Design Software.

Wie zijn wij?

Waarvan ken jij RTL? Van onze tv-zenders, via een van onze liveshows, via een van onze digitale platformen of misschien via een van onze dochterondernemingen?Je checkt het laatste nieuws via RTL Nieuws en weet of het gaat regenen of voorlopig droog blijft via Buienradar, samen The Voice kijken, relaxen met een serie bij Videoland of Judge Me Niet bekijken op het kanaal van Concentrate op YouTube met je vrienden. Mensen weten onze tv-zenders feilloos te vinden op hun afstandsbediening en met RTL XL, Buienradar, Videoland, een netwerk van YouTube kanalen en verschillende programmawebsites en apps zijn we uitgegroeid tot een van de grootste online spelers. Door al deze activiteiten ben je verbonden met ons, RTL Nederland.‘Let’s Dance’, ‘Gabbers’, ‘Healthy Fest’ zijn verrassende live events uit de koker van onze live entertainmenttak. We investeren in Nederlandse films en internationale kaskrakers en hebben een eigen investeringstak die geld steekt in snel groeiende online initiatieven op uiteenlopende consumentenmarkten, zoals Reclamefolder.nl en Livis (voorheen iedereenEHBO.nl).Bij RTL werken we elke dag keihard om het beste entertainment te maken en HET gesprek van de dag te zijn. Of je nou thuis bent, onderweg naar je werk of in de kroeg met vrienden, ons doel is om je te voorzien van relevante verhalen die er toe doen en jouw nieuwsgierigheid prikkelen en voeden. En dat doen we het liefst met jong, aanstormend talent.

Solliciteren bij

Thom Stokkel. Vergeet niet je portfolio mee te sturen.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280