Video stagiair bij een boekenuitgeverij

Solliciteer direct
Bij: Uitgeverij De Fontein Vanaf: november 2019 Duur: In overleg Voor: 24 uur per week Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: € 375,- per maand bij een 36-urige werkweek Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Uitgeverij De Fontein is op zoek naar een video stagiair (m/v) voor drie dagen per week. Startdatum en stageperiode in overleg.

Een prachtige kans om volwaardig mee te draaien in een dynamische organisatie waar kwalitatief hoogstaande boeken worden gepubliceerd voor volwassenen en voor kinderen van 2 tot 18 jaar. De supergrappige serie Het leven van een Loser bijvoorbeeld, het fantastische recordboek Guinness World Records, de waanzinnig spannende boeken van Mel Wallis de Vries of Karen Rose, en de heerlijke romans van Jojo Moyes.

Wat ga je doen?

Als video stagiair houd je je onder andere bezig met:

 • het produceren, animeren en nabewerken van video’s en andere content voor onze fondsen (Jeugd, Romans & Spanning)
 • het uitvoeren van formatontwikkeling en creatieve plannen
 • het ontwikkelen van een contentstrategie

Wat bieden wij?

Wat bieden wij jou?

 • een inspirerende en creatieve werkomgeving waar je veel ruimte krijgt voor eigen initiatief
 • een mooie kans om je portfolio uit te breiden
 • een stagevergoeding van € 250,- per maand (voor drie dagen per week)
 • de startdatum en stageduur kunnen in overleg aangepast worden

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wat heb jij in huis? 

 • je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • je hebt een relevante HBO-opleiding
 • je hebt ruime ervaring met het maken van videocontent in Adobe Premiere Pro
 • je hebt ervaring met het animeren in Adobe After Effects
 • je hebt affiniteit met en kennis van digitale media, YouTube en boeken je bent enthousiast, leergierig en sociaal je hebt goede communicatieve vaardigheden

Wie zijn wij?

Uitgeverij De Fontein is een algemene boekenuitgeverij, gespecialiseerd in fictie. De Fontein publiceert onder twee fondsen: De Fontein Romans & Spanning en De Fontein Jeugd. Thrillers, (true) crime, vrouwen-, kinder- en jeugdboeken zijn het uitgeefterrein van De Fontein. We publiceren de romans van onder meer Erica James, Jojo Moyes en Sarah Lark. De spannende verhalen van R.J. Ellory, Karen Rose en Sophie Hannah. Ontdek de waarheid achter de grootste misdaden met Peter R. de Vries. Bij De Fontein Jeugd verschijnen boeken voor kinderen en jongeren van 2 tot 18 jaar: prentenboeken, grappige boeken (o.a. Roald Dahl), serieuze boeken, thrillers (van o.a. Mel Wallis de Vries), informatieve boeken (Guinness World Records) en graphic novels (bijv. Het leven van een loser, Dagboek van een muts).

Solliciteren bij

Tina van Vliet. Ben je geïnteresseerd in deze stageplek? Stuur jouw cv en motivatie o.v.v. Vacature stagiair online contentmarketing. Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Tina van Vliet via 088-7002756.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280