Stagiair webdeveloper

Solliciteer direct
Bij: ESAS 3 Services Vanaf: januari 2020 Duur: In overleg Voor: 40 uur per week Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: MBO Vergoeding: €250,- per maand op basis van fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

ESAS is continu in beweging en aan het groeien. Daarom hebben we op dit moment behoefte aan de ondersteuning van een stagiair die zich richt op het verdere professionaliseren van onze Academy. Ben je op korte termijn beschikbaar?

Heb je ervaring met het ontwikkelen van websites en lijkt het je interessant om creatief aan de slag te gaan? Dan komen we graag met je in contact!

Wat ga je doen?

Wat is de bedoeling?

Binnen ESAS hechten we veel waarde aan het opleiden van onze engineers. We leiden engineers op met behulp van onze eigen Academy. Om onze opleidingsmogelijkheden uit te breiden willen we graag een eigen E-learning ontwikkelen voor onze engineers. Met deze E-learning kunnen we onze engineers nog beter voorbereiden voor hun examen. Hierdoor hebben we behoefte aan een technisch supertalent!

We hebben jouw hulp hard nodig om samen voor de Academy een website te ontwikkelen waarbij we de E-learning kunnen aanbieden.

Wat bieden wij?

Wat bieden we jou?

  • Een uitdagende en leerzame stage bij een leuke organisatie
  • De juiste intensieve begeleiding van jouw stagebegeleider
  • Ruimte voor het inbrengen van eigen ideeën
  • Reiskostenvergoeding


Herken jij jezelf in dit profiel?

Wat vragen we van je?

  • Je bent op korte termijn beschikbaar;
  • Je bent in staat om creatief nieuwe ideeën te implementeren;
  • Je hebt ervaring met en interesse in het ontwikkelen van websites;
  • Je bent iemand die graag problemen oplost
  • Je hebt oog voor verbeteringen die onze klanten nóg gelukkiger maken
  • Je wilt stagelopen in de regio Den Bosch


Wie zijn wij?

ESAS is een full service dienstverlener en we bieden onze service aan bij onze klanten. Zo gaan onze engineers dagelijks langs voor de installatie, aansluiting en of het onderhoud van internet, televisie en telefonie. Er heerst binnen ESAS een informele werksfeer en we zijn een betrokken en professionele werkgever.

Wil je graag de nieuwste technologie leren kennen? Weten wat de toekomst te bieden heeft? ESAS is de grootste Internet of Things-dienstenleverancier in de Benelux. Meer en meer toestellen zijn geconnecteerd met het internet. Gas- en elektriciteitsmeters, verlichting, verwarmingstoestellen, koelkasten, enzovoort. ESAS zoekt studenten en professionals om samen te bouwen aan deze slimmere wereld.

Solliciteren bij

Bas van der Heijden

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280