Stagiair vormgeving en motion graphic design

Solliciteer direct
Bij: De Speld Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Je produceert dus content in nieuwe vormen, voor een miljoenenpubliek. We zoeken per september 2018 naar een stagiair die kan ondersteunen bij beeldredactie, beeldbewerking, montage en het maken van animaties.

Wat ga je doen?

  • Beeldredactie
  • Vervaardigen van animatie (o.a. De Speld Vertelt)
  • Videoproducties en presentaties aanvullen met animatie en vormgevingselementen: leaders, naamtitels, titelkaarten etc.
  • Beeldbewerking

Wat bieden wij?

Originele content maken op een dynamische werkplek in Amsterdam. De stage wordt onder begeleiding van de vormgever van De Speld uitgevoerd.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je bent vloeiend in Photoshop, Illustrator en Indesign. Ook ervaring met After Effects en Premiere Pro zijn een pré. Je bent creatief en kunt goed zelfstandig opereren.

Wie zijn wij?

De Speld is het grootste satirische magazine van Nederland met maandelijks 1,5 miljoen bezoekers. De Speld produceert voor kranten, radio tv en andere klanten.

Solliciteren bij

Jochem van den Berg

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271