Stagiair vormgeving Digital!

Solliciteer direct
Bij: BNNVARA Vanaf: juni 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Wij bieden een stage bij de leukste omroep van Nederland. Een omgeving waar je keihard kan knallen. Eigen initiatief loont. En je na een half jaar smeekt of je alsjeblieft die schoolbanken niet meer in hoeft.Voor de periode vanaf juni 2019 is de afdeling Digital op zoek naar iemand die altijd bezig is met beeld. Je bent een kei in concepten bedenken, lééft in beelden en bent vaak genoeg online te vinden om deze wereld door en door te kennen.

Startdatum in overleg. 

Wat ga je doen?

  • Je bedenkt, en maakt de grafische componenten voor de online omgeving van verschillende BNN-VARA programma’s en video’s.
  • Je voorziet de online omgeving en video’s van infographics, illustraties en animaties.
  • Daarnaast woon je redactievergaderingen bij, en ben je op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van grafische vormgeving, social media en natuurlijk weet je waar het gebeurt op internet.

Wat bieden wij?

€ 250,- bruto bij fulltime stage

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je zit op een opleiding die grafisch/communicatie/media gerelateerd is
  • Je kunt verhalen vertalen naar grafische ideeën
  • Je bent creatief, proactief, verantwoordelijk en gedreven
  • Je bent ervaren in het gebruik van Photoshop, Illustrator, Premiere en After Effects
  • Je snapt de online wereld en begrijpt wat daar werkt (en wat niet)
  • Als je makkelijk (korte) online-werkende teksten kunt schrijven is dat een plus

Wie zijn wij?

BNN-VARA is een onafhankelijke, maatschappelijk betrokken en vooruitstrevende publieke omroep, die naast een breed, ook een specifiek jong publiek wil bereiken. Menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en sociale rechtvaardigheid zijn daarbij richtinggevend.BNN-VARA wil informeren, raken, amuseren en aan het denken zetten, met professioneel gemaakte programma’ s die getuigen van betrokkenheid, een kritische opstelling, originaliteit, vernieuwingsdrang, lef en humor.BNN-VARA is een nieuw mediabedrijf waarin BNN en VARA samenkomen. Het beste mediabedrijf van Nederland, dat is in ieder geval onze ambitie. Twee merken met één organisatie die de oorsprong en achtergrond van de beide verenigingen weerspiegelt: BNN en VARA.

Contactpersoon vacature

Mickey Hoyle

Solliciteren bij

In overleg

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Franciska Westenborg, Adviseur Contracten
035 6466 251