Stagiair vormgeving Digital! (per direct)

Solliciteer direct
Bij: BNNVARA Vanaf: juni 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Wij bieden een stage bij de leukste omroep van Nederland. Een omgeving waar je keihard kan knallen. Eigen initiatief loont. En je na een half jaar smeekt of je alsjeblieft die schoolbanken niet meer in hoeft. Voor de periode vanaf juni 2019 is de afdeling Digital op zoek naar iemand die altijd bezig is met beeld. Je bent een kei in concepten bedenken, lééft in beelden en bent vaak genoeg online te vinden om deze wereld door en door te kennen.

Startdatum in overleg. 

Wat ga je doen?

  • Je bedenkt, en maakt de grafische componenten voor de online omgeving van verschillende BNNVARA programma’s en video’s.
  • Je voorziet de online omgeving en video’s van infographics, illustraties en animaties.
  • Daarnaast woon je redactievergaderingen bij, en ben je op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van grafische vormgeving, social media en natuurlijk weet je waar het gebeurt op internet.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je zit op een opleiding die grafisch/communicatie/media gerelateerd is
  • Je kunt verhalen vertalen naar grafische ideeën
  • Je bent creatief, proactief, verantwoordelijk en gedreven
  • Je bent ervaren in het gebruik van Photoshop, Illustrator, Premiere en After Effects
  • Je snapt de online wereld en begrijpt wat daar werkt (en wat niet)
  • Als je makkelijk (korte) online-werkende teksten kunt schrijven is dat een plus

Wie zijn wij?

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Spuiten en Slikken, Vroege Vogels, De Wereld Draait Door, Zembla, De Nieuws BV en #BOOS. BNNVARA staat voor een vrije, nieuwsgierige en sociale samenleving. We betrekken iedereen bij de wereld, de welvaart en het welzijn en spelen een activerende rol in onze maatschappij. We kennen geen grenzen: niet in de organisatie en niet in de wereld. Geen onderwerp blijft onbesproken, geen wildernis onverkend, geen heilig huisje overeind. We laten ons leiden door wat we belangrijk vinden en niet door wat hoort of van ons verwacht wordt.

Solliciteren bij

Mickey Hoyle

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280