Stagiair Vormgeving & Motion Graphic Design

Solliciteer direct
Bij: De Speld Vanaf: januari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Volg je een studie in de richting van media, grafisch ontwerp of animatie en ben je op zoek naar een stageplek? Heb jij daarnaast ook nog gevoel voor satire? Dan is deze stageplek misschien wel voor jou. Satirische nieuws-website

De Speld is vanaf februari 2020 op zoek naar een stagiair vormgeving & motion graphic design, om de werkzaamheden van de interne grafische studio te ondersteunen.

Wat ga je doen?

  • Beeldredactie en beeldbewerking voor reguliere en branded artikelen
  • Ontwerpen en produceren van animaties (explainers, motion graphics) Videoproducties en presentaties aanvullen met animatie en vormgevingselementen: leaders, naamtitels, titelkaarten etc.
  • Visuals en mock-ups ontwikkelen voor presentaties en voorstellen van branded content
  • Content ontwikkelen voor verschillende sociale media
  • Videomontages maken
  • Ontwerpen maken voor diverse soorten drukwerk

Wat bieden wij?

Wij bieden een stageplek in een dynamische en leerzame werkomgeving, waar je aan sterk uiteenlopende opdrachten kan werken. Daarbij word je begeleid door de vaste vormgever van De Speld. 

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wij zoeken iemand die creatief en zelfstandig kan opereren, stressbestendig is en makkelijk kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden, voor verschillende opdrachtgevers binnen het bedrijf. Ervaring met programma’s zoals Photoshop, Illustrator, After Effects, Premiere Pro en InDesign is een vereiste, en kennis van de andere programma’s binnen het Adobe CC pakket is een pré.

Daarnaast is technische kennis op het gebied van video, beeld, audio en HTML/CSS ook welkom. Vanwege de grote diversiteit aan projecten en opdrachtgevers is het belangrijk dat je gestructureerd en tijdgebonden kan werken, en dat je duidelijk kan communiceren.

Wie zijn wij?

De Speld is het grootste satirische magazine van Nederland met maandelijks 1,5 miljoen bezoekers. De Speld produceert voor kranten, radio tv en andere klanten.

Solliciteren bij

Casper Steenbergen

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280