Stagiair Vormgeving bij een nieuw creatie- en productiebedrijf! (per direct)

Solliciteer direct
Bij: Concept Street Vanaf: november 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Ben jij een aanstormend talent Grafische Vormgeving en wil je ervaring op doen bij een van de leukste bedrijven van Hilversum? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

 

 

Wat ga je doen?

Je ondersteunt ons bij het verzorgen van de vormgeving van onze pitches en andere (verkoop) presentaties. Denk hierbij aan het maken van creatieve en wervende flyers, digitale presentaties en/of korte videomontages voor promo's en sizzles.

Wat bieden wij?

Een enerverende stage in een klein, jong en dynamische bedrijf. Je wordt een-op-een begeleidt, maar je krijgt alle vrijheid om je ook zelfstandig te ontplooien. Je loopt niet weg voor verantwoordelijkheid en beschikt over een goede dosis humor. Geen 9/5-mentaliteit!

Herken jij jezelf in dit profiel?

Reageer dan snel! Wie weet verwelkomen we jou op korte termijn al als onze nieuwe collega!

Wie zijn wij?

Concept Street is een nieuw creatie- en productiebedrijf in Hilversum en produceert onder andere een modeprogramma met Fred van Leer voor TLC. Het bedrijf is opgericht door Roy Aalderink, Peter Lubbers en Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), de Amerikaanse studio die onder andere bekend is van Fargo, The Handmaid’s Tale, James Bond, Survivor en The Apprentice.

Bekijk onze website: www.conceptstreet.nl

Solliciteren bij

Pauline Drent

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271