Stagiair vormgever Social Media

Solliciteer direct
Bij: BNNVARA Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Synaps is het nieuwe buitenland journalistieke platform onder leiding van Sinan Can. We maken docu's, podcast, radio, youtube en zijn actief op Insta, Facebook en twitter. ben jij een socialmedia junkie en kan je ook nog vormgeven, solliciteer dan nu!

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor de beeldredactie, onder aansturing van de redactie.
  • Jij zorgt ervoor dat de leukste fragmenten, GIF's, meme's en virals van de dag die betrekking hebben op ons platform bedacht, gemaakt en geplaatst worden.
  • De extra content moet ge-edit worden voor ons youtube kanaal.
  • Jij kan ook bedenken wat we met de extra beelden kunnen doen om ons platform te versterken.Dat kan inhouden: het overzetten van tv-fragmenten en/of archiefbeelden voor de redactie t.b.v. de gehele uitzending of beeld zoeken voor onder podcasts.

Wat bieden wij?

Super toffe journalistieke stageBNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Zembla, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, De Nieuws BV, First Dates en #BOOS. BNNVARA wil een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We maken verhalen die nodig zijn, en die ertoe doen. Nieuwe en waardevolle verhalen die jou het liefst vol raken. De best verkrijgbare versie van de waarheid: die moet altijd boven tafel. Dat willen we delen. En in het beste geval zelfs is dat zó positief, leerzaam en meeslepend, dat je in beweging komt. Daarvoor gooien wij alles in de strijd.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wie ben jij:Je houdt van stevig aanpoten, schrikt niet van een beetje gezonde stress, geen negen tot vijf mentaliteitJe bent technisch bekend met Adobe Premiere, photoshop en After Effects. En kan op hoog tempo goede kwaliteit beeldmateriaal aanleverenJe weet wat de verschillende export- en andere aanleverformaten zijn voor beeldmateriaalHet gaat om 36 uur per weekJe hebt zin om flink te pionieren, dit wordt een totaal nieuw programma dat veel werk gaat kosten (je hebt dan wel alle kans om aan het format bij te dragen, het is zeker geen invuloefening!)Je bent volledig op de hoogte van de laatste buitenland nieuws, internet, tv, alles wat leuk is eigenlijk. (GIF's! Memes! Snaps! Alles!).De nadruk ligt op online nieuws in al z'n facetten. Je bent daarvan goed op de hoogte.Je bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Youtubers, presentatoren, acteurs etcJe vindt het leuk om aparte invalshoeken voor items en onderwerpen te bedenkenJe denkt flink out-of-the-boxJe bent snel, creatief en kunt goed intensief samenwerken met een klein, gemotiveerd team

Wie zijn wij?

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Zembla, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, De Nieuws BV, First Dates en #BOOS. BNNVARA wil een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We maken verhalen die nodig zijn, en die ertoe doen. Nieuwe en waardevolle verhalen die jou het liefst vol raken. De best verkrijgbare versie van de waarheid: die moet altijd boven tafel. Dat willen we delen. En in het beste geval zelfs is dat zó positief, leerzaam en meeslepend, dat je in beweging komt. Daarvoor gooien wij alles in de strijd.

Solliciteren bij

Fleur Holtzer

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Monique Amse | Mediastages,
+31 035 6466264