Stagiair vormgever één van de meest creatieve mediabedrijf van Nederland

Solliciteer direct
Bij: CCCP Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 300,- bruto bij full time stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Wij zijn CCCP en we zijn op zoek naar jou! Tenminste, als jij een grafisch vormgever met talent én een beetje branie bent.

Wij bedenken en maken toffe content en bieden jou de kans met ons mee te werken. Aan pilots, online content en programma’s als Rambam en Draadstaal.

Dus waar wacht je nog op?

Wat ga je doen?

Tijdens deze stage help je bij het vormgeven van dingen die bijdragen aan programma's en pitches. je ontwerpt presentaties, handouts en grafische elementen. We zijn een klein team, dus je draait mee als volwaardig lid op de afdeling programma-ontwikkeling.

Wat bieden wij?

  • Een kans om je talenten te ontwikkelen en je eigen ideeën aan te dragen.
  • Een uitdagende en zelfstandige stageplek in een klein, hecht team vol supermodellen.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent assertief, creatief en niet bang om hard te werken.
  • Je kunt alleen reageren als je studeert. 
  • Je kunt werken met Indesign en Photoshop en kent alle shortcuts van Illustrator. 
  • Je bent per februari beschikbaar voor een periode van tenminste vijf maanden (eerder of later starten is in overleg mogelijk)

Wie zijn wij?

CCCP is één van de meest creatieve mediabedrijven van Nederland, waar jonge creatieven hun droom waarmaken. Andere, originele en kwalitatief hoogstaande tv-programma’s en nieuwe vormen van reclame en digitale mogelijkheden komen op een unieke manier met elkaar in aanraking.CCCP is één van de weinige bedrijven waar altijd vanuit de kracht van het beste idee gedacht wordt. In opdracht voor adverteerders, reclamebureaus, zenders en omroepen.

Solliciteren bij

Tim van den Berg

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280