Stagiair Vormgeving bij de Creative Unit (per direct)

Solliciteer direct
Bij: RTL Vanaf: april 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Bij de Creative Unit van RTL Nederland ontwikkelen en produceren wij mediacampagnes voor adverteerders (creatie/concept en strategie) en programma formats. Voor onze afdeling Vormgeving , welke onderdeel uitmaakt van de Creative Unit, zijn wij op zoek naar een stagiair.

Wat ga je doen?

Als stagiair bij de Creative Unit maak je deel uit van een divers en creatief team. Je houdt je voornamelijk bezig met het vormgeven en ontwerpen van presentaties, conceptsheets, moodboards, posters e.d. rondom (multimediale) campagnes, concepten en nieuwe tv formats.Dit kan zijn van programma logo tot mediapakket. Hierbij wordt inlevingsvermogen verwacht om de juiste sfeer door te vertalen in het ontwerp.

Wat bieden wij?

  • Wij bieden je een leerzame meewerkstage aan in een toonaangevend en vernieuwend mediabedrijf 
  • Je krijgt verantwoordelijkheid en ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen
  • Uiteraard krijg je stagebegeleiding en ontvang je een passende stagevergoeding
  • De standplaats is het Mediapark Hilversum
  • Eerder starten mogelijk

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent een enthousiaste aankomende vormgever met aandacht voor detail
  • Je bent bij voorkeur 3e of 4e jaars mbo of hbo student
  • Je bent leergierig en gaat uitdagingen niet uit de weg
  • Je kunt werken met Illustrator, Photoshop, Indesign en Keynote

Wie zijn wij?

RTL meer dan tv alleenWaarvan ken jij RTL? Van onze tv-zenders, via een van onze liveshows, via een van onze digitale platformen of misschien via een van onze dochterondernemingen?Je checkt het laatste nieuws via RTL Nieuws en weet of het gaat regenen of voorlopig droog blijft via Buienradar, samen The Voice kijken, relaxen met een serie bij Videoland of Judge Me Niet bekijken op het kanaal van Concentrate op YouTube met je vrienden. Mensen weten onze tv-zenders feilloos te vinden op hun afstandsbediening en met RTL XL, Buienradar, Videoland, een netwerk van YouTube kanalen en verschillende programmawebsites en apps zijn we uitgegroeid tot een van de grootste online spelers. Door al deze activiteiten ben je verbonden met ons, RTL Nederland.‘Let’s Dance’, ‘Gabbers’, ‘Healthy Fest’ zijn verrassende live events uit de koker van onze live entertainmenttak. We investeren in Nederlandse films en internationale kaskrakers en hebben een eigen investeringstak die geld steekt in snel groeiende online initiatieven op uiteenlopende consumentenmarkten, zoals Reclamefolder.nl en Livis (voorheen iedereenEHBO.nl).Bij RTL werken we elke dag keihard om het beste entertainment te maken en HET gesprek van de dag te zijn. Of je nou thuis bent, onderweg naar je werk of in de kroeg met vrienden, ons doel is om je te voorzien van relevante verhalen die er toe doen en jouw nieuwsgierigheid prikkelen en voeden. En dat doen we het liefst met jong, aanstormend talent.

Solliciteren bij

Gemma van Riet

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241