Stagiair voor de creative afdeling

Solliciteer direct
Bij: Stepping Stone Producties Vanaf: september 2019 Duur: In overleg Voor: 40 uur per week Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: HBO Vergoeding: De vergoeding wordt bepaald op basis van leeftijd, ervaring, opleiding etc. Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Stepping Stone Producties is op zoek naar een stagiair die enthousiast wordt van het creatieve proces van het maken van tv programma's / online video's.

Wat ga je doen?

Tijdens deze stage zul je de creative afdeling ondersteunen in hun dagelijkse taken. Hier valt te denken aan het ontwerpen van flyers, het filmen van bijvoorbeeld een back-stage video van een tv programma of online productie en deze video zelf monteren tot een eindproduct. Maar ook het bijhouden van onze Instagram, Facebook en de website www.steppingstone.nl.

Een veelzijdige creatieve functie waar je ontzettend veel kan leren.

Wat bieden wij?

We bieden naast een marktconforme stagevergoeding een veelzijdige, creatieve stage aan waarbij je veel kunt leren van je directe collega's.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Belangrijk is dat je kennis hebt van Photoshop, basiskennis hebt van het monteren van video's en alle nieuwtjes weet van social media.

Daarnaast zoeken we iemand die graag wil leren en nieuwsgierig is naar het gehele proces van het maken van TV/online video's. Een aantoonbaar relevante opleiding is een pre.

Wie zijn wij?

Stepping Stone is een jonge productiemaatschappij in Amsterdam. We hebben een informele, dynamische cultuur en als je ergens alle facetten van het TV vak kunt leren is het wel bij ons.

Solliciteren bij

Larissa Geuke. Ben je enthousiast geworden en beschikbaar vanaf september voor minimaal 3 maanden? Stuur dan zsm je motivatiebrief en CV.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280