Stagiair UX en Visual designer

Solliciteer direct
Bij: EO Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Je komt te werken op de afdeling Nieuwe Media van de EO. Nieuwe media is verantwoordelijk voor alle websites, apps en social media van de Evangelische Omroep. We zijn een professioneel en creatief team. We bedenken, ontwerpen, bouwen, testen en onderhouden de omgevingen in nauwe samenwerking met programmamakers. We zijn een afdeling die continu inspeelt op nieuwste ontwikkelingen en deze toepast om de missie van de EO op internet vorm te geven. Denk aan chatbots, virtual reality, etc .

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die o.a. mooie visuals kan maken voor EO websites en social media. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en bent sterk betrokken bij alle visuele uitingen. We zoeken iemand die flexibel is en graag wil leren. Komen een paar van de volgende tools je niet onbekend voor dan is dit de job voor jou; Adobe Photoshop, Sketch, Adobe After Effects als Adobe Illustrator.

En actief als Visual/UX designer voor alle EO Programma's en omgevingen zoals BEAM, Lazarus & 40 dagen zonder Seks. Je takenpakket bestaat uit het vormgeven van online omgevingen en social media. Daarnaast denk je intern mee over internetconcepten.

Wat bieden wij?

Een hele uitdagende en leerzame stageplek!

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je volgt een MBO of HBO opleiding
  • Je bent leergierig en hebt een voorliefde voor ontwerpen. 
  • Je volgt een studie Communication and media design, Digitale media en communicatie, Interaction design of iets vergelijkbaars.

Wie zijn wij?

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals.De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Solliciteren bij

Jonathan Marchal

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271