Stagiair Motion Graphics bij een productiebedrijf die gespecialiseerd is in het maken van branded online videocontent

Solliciteer direct
Bij: Towel Media Vanaf: januari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 325,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Jij creëert graphics voor enorm uiteenlopende projecten en verwerkt interne en externe feedback. De ene keer lever je graphics voor een gave one-off en de andere keer voor een 16-delige serie. De ene keer heb je een vrijbrief en de andere keer krijg je een briefing en styleguide.

Wat ga je doen?

Als stagiair bij Towel Media stap je in een jong en snelgroeiend bedrijf dat meerdere producties per week levert. Wij bieden een uitdagende en afwisselende stage, waarbij je veel verschillende soorten graphics creëert. Een leerzame, maar vooral leuke stage waar je de mogelijkheid krijgt om je portfolio enorm uit te breiden.

Wat bieden wij?

  • De stageplek betreft een 40-urige werkweek (5 dagen per week)
  • Minimaal 5 maanden
  • Een plek vanaf januari 2020

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je volgt een audiovisuele opleiding op mbo of hbo-niveau
  • Bent op zoek naar een fulltime meeloopstage
  • Kan zelfstandig werken
  • Kan goed overweg met Adobe After Effects en Premiere Pro
  • Hebt oog voor detail en bent creatief

Wie zijn wij?

Towel Media is volledig gespecialiseerd in het maken van branded online videocontent. Met een team van ruim 30 maken we uiteenlopende videocontent voor o.a. Mentos, Albert Heijn, Ikea, Bolletje, Nuon en radio 538. Al onze producties worden intern gemaakt. Van het ontwikkelingsproces (bedenken van formats) tot het definitief aanleveren van content en het distribueren van de content. Daarnaast werken we veelvuldig samen met media- en reclamebureaus, uitgevers, zenders en influencers.

Solliciteren bij

Saskia Elings. Lijkt je dit wat? Mail je portfolio en een korte motivatie zsm!

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280