Stagiair motion design en graphics bij 'Endemol Design'

Solliciteer direct
Bij: Endemol Shine Nederland Vanaf: januari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 350,- (HBO/WO), 250,- (MBO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Op zoek naar een leuke afwisselende stage in een team van creatieve ontwerpers, waarbij samenwerken en gezelligheid hoog in het vaandel staan?

Dan is deze Motion Design & Graphics stage iets voor jou!

Endemol Design (ED) is de designafdeling van Endemol Nederland. Het accent van de werkzaamheden ligt op motion graphics design; het grafisch vormgeven van de televisieprogramma’s van Endemol. In opdracht van zowel in- als externe klanten ontwerpt ED&G niet uitsluitend voor televisie, maar wordt er ook gewerkt aan uiteenlopende opdrachten waaronder corporate design, printdesign, webdesign, illustraties, fotografie etc. De afdeling bestaat uit een team van creatieve mensen, aangevuld met freelance ontwerpers en stagiairs.

Wat ga je doen?

Als stagiair motion design ondersteun je de motion designers van Endemol Design in hun projecten.

Je gaat zelfstandig aan de slag met ontwerpen en bewerken van beeldmateriaal. Je zal naar eigen inzicht ideeën uitwerken en de wensen van een klant naar je eigen creaties vertalen. Dit zal altijd onder begeleiding zijn van een van de ontwerpers.

Wat bieden wij?

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan bij het leukste multimediabedrijf, waar creativiteit en kwaliteit hand in hand gaan, twijfel niet en reageer dan via https://endemolshine.nl/motion-design-graphics/ inclusief motivatie, portfolio en CV. 

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wij zoeken een student die:

  • creatief, enthousiast en leergierig is
  • ervaring heeft met motion-design (met school projecten of externe activiteiten)
  • in staat is om een boodschap te vertalen naar bewegend beeld
  • handig is met pakketten Illustrator/Photoshop/After Effects
  • zelfstandig, flexibel en communicatief sterk is
  • bij voorkeur kennis heeft van Cinema 4D

Wie zijn wij?

Endemol Shine Nederland is een toonaangevend multimediabedrijf, waar creativiteit en kwaliteit hand in hand gaan met innovatie en ondernemerschap. Endemol Shine Nederland is afzender van een groot aantal nationale en internationale hit-formats, waaronder Miljoenenjacht, Eén tegen 100, All you need is love, Goede Tijden Slechte Tijden, Moordvrouw, Ik Vertrek, Het mooiste meisje van de Klas en Big Brother. Ook richt het bedrijf zich actief op ontwikkeling van cross mediale concepten en content voor digitale en mobiele platforms. Endemol Shine Nederland is daarnaast ook producent voor FOX en FOX Sports. De onderneming is marktleider in Nederland en maakt deel uit van Endemol Shine Group: 's werelds grootste onafhankelijke producent, met meer dan 80 vestigingen in 31 landen.

Solliciteren bij

Sophie Smolders. Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling HR  020-8931519/1152

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280