Stagiair grafische vormgeving talkshow M

Solliciteer direct
Bij: Human Factor Daily B.V. Vanaf: maart 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 500,- bruto op basis van fulltime stage. Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Productiebedrijf Human Factor TV zoekt voor de dagelijkse talkshow M een stagiair die komt meedraaien op de beeldredactie. Het tweede seizoen van de talkshow van Margriet van der Linden wordt in april, mei en juni uitgezonden. Elke avond tussen 19.00 en 20.00 bij de KRO-NCRV op NPO1.

Wat ga je doen?

Je draait volledig mee met de beeldredactie. Je wordt voor een groot deel verantwoordelijk voor alle foto's/afbeeldingen die op de schermen in de studio te zien zullen zijn. Elke dag is dit natuurlijk anders, afhankelijk van gasten en onderwerpen. En je denkt mee over alle andere vormgeving, bijvoorbeeld van nieuwe rubrieken.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende en leerzame stage waarin je volledig deel uitmaakt van de beeldredactie. De stageperiode is van ongeveer half maart tot en met eind juni.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je bent creatief en slagvaardig. Je bent in elk geval heel goed met Photoshop en eventueel ook met Premiere en/of Avid. Je ziet de druk die een dagelijkse talkshow met zich meebrengt als een uitdaging.

Wie zijn wij?

Human Factor Daily is onderdeel van Human Factor TV. Human Factor is een klein en informeel productiebedrijf in het centrum van Amsterdam. We maken diverse programma’s voor zowel publieke als commerciële omroepen. Bekende namen zijn Koefnoen, Zondag met Lubach, Mouna’s keuken en Padoem Patsss. Human Factor Daily maakt de nieuwe dagelijkse talkshow op NPO1, gepresenteerd door Margriet van der Linden.

Solliciteren bij

Jos van Genderen

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241