Stagiair Grafische Vormgeving (GFX)

Solliciteer direct
Bij: Discovery Networks Benelux Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 350,- bruto bij full time stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk English speaking

Word jij de nieuwe stagiair Grafische Vormgever (GFX) van Discovery Networks Benelux? Lijkt het je te gek om bij het Creative Team te werken voor de merken Discovery, TLC, Eurosport, Dplay en Investigation Discovery, en ben jij een ambitieuze student grafische vormgeving? Dat komt goed uit! Want Discovery Benelux is op zoek naar een enthousiaste grafisch vormgeving stagiair. Die uiteraard goed overweg kan met Photoshop, Illustrator en InDesign.

Wie zijn wij? Discovery Benelux is gevestigd in Amsterdam in een iconisch kantoor op de NDSM-werf. Wij zijn verantwoordelijk voor de zenders: Discovery, TLC, Eurosport en ID.

Wat ga je doen?

Je bent volwaardig lid van het Creative Team, waarbij jij je met name bezighoudt met het ontwerpen van grafische elementen voor online en offline uitingen. Denk hierbij aan het design van elementen voor op social media en websites, advertenties, posters, banners en nog veel meer!

We vinden het belangrijk dat je proactief en creatief meedenkt. Heb je leuke ideeën? Ben je creatief in het vertellen van verhalen in tekst & beeld? En lijkt het je leuk om te werken achter de schermen bij onze zenders? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

  • De stageplek betreft een 40-urige werkweek (5 dagen per week)
  • Stagevergoeding wordt geboden: € 350,- bruto bij full time stage, op basis van een 40-urige werkweek
  • Startdatum is in ieder geval per januari/februari 2020. Als het mogelijk is zou je ook al eerder kunnen beginnen! 
  • Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar
  • Wij zijn gevestigd in een gaaf kantoorpand op de NDSM-werf!

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent minimaal 3e-jaars op het MBO of HBO en minimaal 5 maanden beschikbaar
  • Je bent opzoek naar een meeloopstage en geen afstudeeropdracht
  • Je bent geïnteresseerd in zowel online als offline grafisch ontwerpen 
  • Je bent enthousiast, hebt een proactieve manier van werken en een positieve instelling 
  • Je kunt goed overweg met software zoals Photoshop, Illustrator en InDesign

Wie zijn wij?

Discovery Networks Benelux maakt deel uit van Discovery Communications, ‘s werelds grootste non-fictie mediabedrijf met ruim 2,7 miljard abonnees in 220 landen en gebieden. Discovery Networks Benelux heeft acht zenders in Nederland en acht in België, waarvan Discovery Channel, TLC, Eurosport 1 en ID in Nederland overal te ontvangen zijn en Animal Planet, Discovery Science, Discovery World en Eurosport 2 digitaal.

Solliciteren bij

Ark van der Bente

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280