Stagiair grafisch vormgever bij 'The Voice Digital'

Solliciteer direct
Bij: Talpa Producties Vanaf: maart 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 450,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Talpa Producties is op zoek naar een: Stagiair Grafisch vormgeving bij The Voice Digital

The Voice bestaat inmiddels uit 3 ultieme talentenshows, waarin het werkelijk gaat om talent. Alleen ‘the best of the best’ is goed genoeg. Koppel jouw grafische expertise aan The voice of Holland, The Voice Kids en tenslotte het nieuwste fenomeen; The Voice Senior! Jij volgt alle kandidaten tot op de voet en bewerkt de mooiste, beste en strakste content voor alle online platformen. Klinkt deze webdesign plek bij jou als muziek in de oren? Lees dan verder en solliciteer!

Wat ga je doen?

 • Het bewerken van afbeeldingen in Photoshop, InDesign of Illustrator
 • Bedenken van verrassende invalshoeken voor de inhoud van de website
 • Verzamelen en verwerken van informatie uit het televisieprogramma in aantrekkelijke webcontent (teksten, beeld, video)
 • Publiceren van content in CMS
 • Actieve deelname aan brainstorms, het bedenken van nieuwe content onderdelen

Wat bieden wij?

Wij bieden jou als ambitieuze student de unieke kans om mee te draaien bij DE grootste talentenjachten op TV!

Herken jij jezelf in dit profiel?

 • MBO opleiding richting mediavormgever of grafisch design
 • Ervaring met Photoshop en/of video edit programma’s
 • Actief gebruiker van sociale media zoals Twitter, Facebook en Instagram
 • Punctueel, georganiseerd en een harde werker
 • Flexibele instelling, geen 9 tot 5 mentaliteit en een sterke en sociale persoonlijkheid
 • Affiniteit met muziek en TV
 • Vanaf maart 2019 fulltime beschikbaar, voor ten minste 4 maanden
 • Eventueel in het weekend en avonden beschikbaar i.v.m. onregelmatige diensten
 • In het bezit van rijbewijs B

Wie zijn wij?

Talpa Holding gevestigd in Laren, is de onderneming die een aantal belangrijke activiteiten van John de Mol omvat. De groep van bedrijven richt zich op verschillende delen van de internationale media industrie. In de afgelopen jaren heeft Talpa Media naam gemaakt als succesvol ontwikkelaar, producent en distributeur van programma’s, met name voor televisie. Met Talpa Content beschikt de groep over haar eigen creatieve ontwikkelafdeling gericht op televisie formats en multimedia concepten. Genres zijn: reality, infotainment, entertainment, spelshow, drama en comedy. Ook is er een enkele speelfilm in portefeuille. Talpa Producties is het productiebedrijf van de groep. Talpa Distributie legt zich toe op de wereldwijde verkoop van Talpa’s formats en afgeronde series. Ook beschikt Talpa Media over een eigen muziek divisie: Talpa Music. Talpa is aandeelhouder in SBS Broadcasting Nederland (www.sbs.nl), dat de TV-zenders SBS6, NET5 en Veronica exploiteert. De radiozenders Radio538, Radio 10 Gold en Slam FM (www.radio538.nl) zijn volledig eigendom van Talpa. In 2010 verwierf de onderneming een belang in de Russische TV-producent Mir Reality. In 2012 opende Talpa Media USA, het eigen productiebedrijf in Los Angeles. Daarnaast beschikt Talpa in een aantal belangrijke internationale televisiemarkten over fifty-fifty joint ventures met grote plaatselijke producenten. Het doel is in de betreffende markten gezamenlijk programma’s te produceren op basis van Talpa-formats in opdracht van plaatselijke zenders. Voorbeelden van dergelijke partners zijn: Shine France in Franstalige Europese markten en Shine Australia in Australië en Nieuw Zeeland, Nordisk Film TV voor Scandinavië en Finland, Axel Springer’s Schwartzkopff TV in Duitsland en SPT Arabia voor Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

Solliciteren bij

Lieke van Kempen

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241