Stagiair DLS bij 'RTL Boulevard'

Solliciteer direct
Bij: Blue Circle Vanaf: augustus 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 350,- (MBO/HBO/WO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Wil jij meebouwen aan het succes van RTL Boulevard? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, creatieve stagiair beeldredactie!

Als stagiair beeldredactie ben je verantwoordelijk voor alle stilstaande beelden in de uitzendingen van Boulevard. Ook ondersteun je de beeldredactie op productioneel en redactioneel gebied.

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?

Je gaat op zoek naar geschikt materiaal voor verschillende onderwerpen. Je onderhoudt contact met fotografen en beeldbanken. Je bewerkt foto's en creëert content voor de uitzending. Verder beheer je het budget voor het aankopen van beelden en de database met alle beelden. Tevens bied je redactionele ondersteuning tijdens de live-uitzending.

Tijdens je stage bij RTL Boulevard werk je zowel op de redactie als in de studio op het Leidseplein.

Wat bieden wij?

De startdatum is in overleg, maar het liefst begin of halverwege augustus en de duur van de stage is minimaal 6 maanden.  

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wie zoeken wij?

Je hebt affiniteit met fotografie, bent stressbestendig en hebt een proactieve houding. Je werkt structureel en nauwkeurig en je wil meedenken over het verbeteren van onze werkprocessen. Uiteraard ben je creatief en heb je minimaal HBO denk- en werkniveau. Ervaring met Adobe photoshop is een must voor deze stage.

Wie zijn wij?

Blue Circle maakt diverse succesvolle televisieprogramma's zoals: Holland's Got Talent, Heel Holland Bakt, Een Goed Stel Hersens, Boer Zoekt Vrouw, RTL Boulevard, Hotel Romantiek, Help, Mijn Man Is Klusser!, RTL Late Night, etc.

Solliciteren bij

Demi Langens

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271