Stagiair creative vormgever

Solliciteer direct
Bij: Skyhigh TV Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 500,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Skyhigh TV. Je kent ons misschien wel van De Slechtste Chauffeur van Nederland, De Slimste Mens, Over Mijn Lijk en Het Familiediner. We maken, bedenken en verkopen televisieprogramma's en formats in binnen -en buitenland.

Vanuit mediastad Hilversum trekken onze teams elke dag het land in om op zoek te gaan naar de mooiste verhalen, wordt er hard gewerkt in de studio’s en blijft een deel op kantoor om daar de programma’s, inhoudelijk en productioneel, voor te bereiden.

Wat ga je doen?

Als stagiair op de afdeling Programma Ontwikkeling:

  • maak je visueel aansprekende en creatieve presentaties van (tv) concepten waarmee je de omroep een beeld geeft van de sfeer en het gevoel van het concept
  • denk je mee over ideeën voor tv-programma’s, in brainstorms bijvoorbeeld
  • krijg je de kans om zelf ideeën in te brengen voor pitches bij omroepen

Wat bieden wij?

Een uitdagende en leerzame stage periode!

Herken jij jezelf in dit profiel?

Ben jij: 

  • een student aan een HBO met de focus op vormgeving, dus creatief
  • een kei met Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign en Word
  • iemand met een mening over televisieprogramma’s
  • goed in de Nederlandse taal, zowel in spreken als schrijven?

Wie zijn wij?

Skyhigh TV. Je kent ons misschien wel van De Slechtste Chauffeur van Nederland, De Slimste Mens, Uit de Kast en Het Familiediner. We maken, bedenken en verkopen televisieprogramma's en formats in binnen -en buitenland. Vanuit mediastad Hilversum trekken onze teams elke dag het land in om op zoek te gaan naar de mooiste verhalen, wordt er hard gewerkt (én gelachen) in de studio’s en blijft een deel op kantoor om daar de programma’s, inhoudelijk en productioneel, aan te sturen.

Solliciteren bij

Tryntsje Rinkema. Als jij je herkent in het bovenstaande profiel stuur dan zo snel mogelijk je sollicitatiebrief (motivatie) voorzien van je CV. Voor vragen bel naar: 035- 62 63 000.

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280