Stagiair Content Creator voor 'The Voice Wereldwijd'

Solliciteer direct
Bij: Talpa Producties Vanaf: januari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 450,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk Rijbewijs noodzakelijk

Zit jij het liefst de hele dag te photoshoppen, video’s te editen en wil jij een echte YouTube expertworden? Dan is dit de stage voor jou! Bij Talpa Global zijn wij op zoek naar een stagiair diedagelijks duizenden views op YouTube wil scoren!Het ‘Content Team’ bij Talpa Global is verantwoordelijk voor het optimaal verspreiden van de bestecontent uit The Voice wereldwijd op Social Media. Zo bedenk je bijvoorbeeld voor het YouTubekanaal‘The Voice Global’ (5 miljoen abonnees) verrassende thema’s voor een TOP 5 video,verzamel je hiervoor de beste optredens en voeg je deze samen in een edit die de kijker zo langmogelijk vasthoudt. De échte uitdaging voor jou begint nadat je de video hebt geëxporteerd. Welkethumbnail laat iedereen op jouw video klikken en welke titel ga je gebruiken om het algoritme vanYouTube de baas te zijn?Voor deze stageplek moet je een échte liefhebber van ‘The Voice’ en haar spin-offs (Kids, Senior)zijn. Daarnaast moet je ambitie breder zijn dan filmen en video’s editen. In het team fungeer jenamelijk naast video-editor ook als social media-manager. Je beheert dagelijks de internationalecommunity en zorgt ervoor dat alle kanalen 24/7 up-to-date zijn.

Wat ga je doen?

 • YouTube-kanalen van The Voice (Kids, Senior) in de wereld monitoren: optredens bekijken,beoordelen en archiveren 
 • Brainstormen nieuwe categorieën voor compilatie video’s
 • Editen van video’s voor The Voice Global, Best of The Voice (Kids)
 • Photoshoppen van ‘Eye Catching’ video thumbnails
 • YouTube-kanaal beheren: titels, beschrijvingen, eindscherm en andere onderdelen vanvideo’s onderhouden
 • Optimaliseren vindbaarheid YouTube-kanaal en video’s
 • Beheren van YouTube Community: modereren en reageren op reacties
 • Optimaliseren van de social kanalen door bestuderen Analytics
 • Cross-promoten van content via andere platformen, zoals Instagram

Wat bieden wij?

Stagevergoeding van €450,- bij een fulltime stage

Herken jij jezelf in dit profiel?

 • Relevante media (productie) opleiding
 • Affiniteit met het format ‘The Voice’
 • Creatief en een vlotte pen
 • Je schrijft foutloos Nederlands en Engels
 • Skills in foto- en videobewerking (Photoshop, Premiere of Final Cut Pro)

Wie zijn wij?

Talpa Media is in 2004 opgericht door John de Mol en inmiddels één van de grootste mediabedrijven in ons land. Maar ook in de rest van de wereld bereikt Talpa Media een miljoenenpubliek. Wist je bijvoorbeeld dat het tv-programma The Voice in meer dan 180 landen wordt uitgezonden? Hier zijn we hartstikke trots op. Toch doen we veel meer dan alleen het ontwikkelen van internationale televisieproducties. Talpa Media is in 2015 overgenomen door het Britse mediabedrijf ITV. Talpa Media is een apart bedrijfsonderdeel binnen ITV Studios en verantwoordelijk voor de creatie, productie en internationale distributie van televisieformats en concepten. Talpa Media bestaat uit Talpa Nederland en Talpa Global. Talpa Nederland bestaat uit verschillende onderdelen. Talpa Content is de interne, creatieve afdeling die nieuwe tv-formats en de bijbehorende mediaconcepten ontwikkelt. Talpa Productions is de tv-productietak die de programma’s voor Nederland produceert. Talpa Fictie ontwikkelt en produceert scripts voor nieuwe tv-series en films. Tot slot zijn Vorst Media en MasMedia ook onderdeel van Talpa Nederland. Dit zijn afzonderlijke productie-eenheden met eigen formats en producties. Talpa Global richt zich op de wereldwijde verkoop van licenties van Talpa formats. Talpa Global is een voorloper op het gebied van connected formats zoals 5 Gold Rings en distribueert deze via de volledige mediafunnel: van tv tot app tot social en website. De divisie Global Productions is wereldwijd verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van Talpa formats. Global Music & Talent Agency houdt zich bezig met de rechten van talenten tijdens én na hun deelname aan verschillende Talpa-shows. Het wereldwijde netwerk van Talpa Media bestaat uit een aantal productiebedrijven: Talpa Noord-Amerika (Los Angeles), Talpa Middle East (Dubai & Beiroet) en Talpa Duitsland (Berlijn en Hamburg). Talpa heeft daarnaast partners gevestigd in Groot Brittanië, Australië, Frankrijk, Italië, de Scandinavische regio, Sub-Sahara Afrika en Portugal. Kortom: we hebben als Nederlands bedrijf een enorm internationaal bereik.

Solliciteren bij

Marjolein Hoogendoorn

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Monique Amse | Mediastages,
+31 035 6466264