Stagiair Communicatie & Multimedia Design bij jong mediabedrijf!

Solliciteer direct
Bij: Stichting TMI Academy Vanaf: november 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 36 uur per week Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 300,- bruto per maand bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Wil jij plannen (online en offline) bedenken en ze ook daadwerkelijk uitvoeren? Kan jij de stijl van het bedrijf uitdragen in producties en vormgeving? En wil jij betrokken worden in het creatieve proces binnen een jonge start-up?

Dan is deze stage bij TMI.academy iets voor jou!

Wat ga je doen?

Je werkt samen met je directe collega uit het Communicatieteam aan het communicatieplan om het verhaal van TMI online en offline uit te dragen. Het gemaakte plan testen jullie vervolgens zowel online als offline en de bevindingen daaruit worden weer doorgevoerd. Dit werk wissel je af met het maken van mediaproducties, animaties en marketingmateriaal. Daarnaast plaats je content op de social media.

Wat bieden wij?

Je wordt onderdeel van een jong mediabedrijf dat als doel heeft om jongeren mediawijs te maken. Achter de schermen werkt een creatief en gezellig team met diverse achtergronden. Jij zal afwisselend werk verrichten in een ambitieuze werkomgeving, waar jouw input als heel waardevol wordt gezien.

Sterker nog: omdat het bedrijf jong is, ben jij betrokken bij het bedenken en uitvoeren van plannen. De ene dag ben je creatieve ideeën aan het omzetten tot producties, de andere dag ben jij de regisseur van een nieuwe wervingsvideo. Heel veelzijdig dus!

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wij zoeken iemand die werkervaring op wil doen, van aanpakken weet, meedenkt en zelfstandig kan werken. Je hebt affiniteit met media en innovatie, kan creatieve ideeën omzetten in mooi vormgegeven verhalen. Verder:

  • Je studeert aan een MBO- of HBO-opleiding op het gebied van nieuwe media, communicatie of design
  • Ervaring met Photoshop, Premiere, Illustrator en InDesign is een must
  • Je beheerst goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
  • Je bent beschikbaar voor een periode van 3 tot 5 maanden (startdatum kan in overleg)

Wie zijn wij?

Stichting TMI academy heeft als doel om alle jongeren mediawijs te maken. Al gauw na de oprichting had TMI een workshop over Fake news en YoutubeMoney (Product placement op YouTube). De jongeren leren door de workshops om verantwoordelijker met moderne media om te gaan en polarisatie te herkennen en pareren. TMI ontwikkeld meerdere ‘vaccins’ om jongeren bewust te maken van hun eigen online gedrag. Daarnaast leren jongeren kritischer en evenwichtiger met informatie om te gaan wat zorg moet dragen aan een evenwichtige democratie en respectvolle samenleving. Voorbeelden van thema’s zijn: fake news, reclamewijsheid, framing, phishing, sexting, gameverslaving en de filterbubbel.

Solliciteren bij

Camille Schaepman. Stuur mij je motivatie, CV en/of vragen, dan neem ik contact met je op!Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema, Adviseur Werving Talent
035 6466 280