Product Development Talent bij bij grootste Europese licentie agent!

Solliciteer direct
Bij: Copyright Promotions Licensing Group Vanaf: februari 2020 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage en eventueel reiskostenvergoeding Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

Wil jij stage lopen bij grootste Europese licentie agent en meewerken aan de successen van Paw Patrol, Assassin’s Creed, FELIX the Cat en SpongeBob, grijp nu je kans en kom ons team versterken en leer alles over Product Development. 

Wat ga je doen?

De product development stagiair ondersteunt het PD Team en rapporteert aan de Product Development Manager. Met behulp van het verkregen artwork en richtlijnen van de copyrighteigenaar begeleidt hij/zij de licentienemer tijdens de productontwikkeling.De Product Development Manager speelt een belangrijke rol in de productontwikkeling van alle licentieproducten en promotiemateriaal. Als tussenpersoon tussen licentienemer en licentiegever zorgt hij/zij voor een soepel en een snel verloop van de goedkeuringsprocedure van alle licentieproducten en promotiemateriaal. Met behulp van het verkregen artwork en richtlijnen van de copyrighteigenaar begeleidt hij/zij de licentienemer gedurende de gehele productontwikkeling. Contacten met klanten en copyrighteigenaar is veel via e-mail maar ook telefonisch en persoonlijk.

De artwork stagiair ondersteunt deze werkzaamheden.

 • Ondersteunen van de Product Development Manager
 • Begeleiden van licentienemers met het artwork om tot betere resultaten te komen en tot betere producten
 • Het approval proces begeleiden, dit betekent alle inkomende digitale concepten nakijken en doorsturen
 • Pre production samples nakijken en versturen
 • Vragen van licentienemers en -gevers beantwoorden ook in samenwerking met de Product Development Manager
 • Vertalen van teksten in NL en Engels
 • Final samples opvragen bij licentienemers
 • Style guides up to date houden en updates versturen
 • Het artwork en samples archiveren
 • Administratie van de verzonden concepten en samples bijhouden
 • Het bijhouden van lokale trends op gebied van fashion

Wat bieden wij?

Wij bieden een zeer afwisselende stageplek in een gezellig klein team. Je krijgt de mogelijkheid om te werken aan de meest bekende film- en televisiemerken ter wereld (van Felix the Cat tot SpongeBob en van Oddbods tot Teletubbies. Ons kantoor is gelegen in een Amstelveen en uitstekend bereikbaar met het OV. 

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, pro-actieve, communicatieve en punctuele duizendpoot. Die ook nog creatief en trendgevoelig is. Verder is het belangrijk dat je affiniteit hebt met de doelgroep 0-12 jaar. Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift is een pre. Je moet beschikken over een no-nonsense mentaliteit en gevoel voor humor hebben.

Kennis van Photoshop, Illustrator, Indesign, MS Office is een pre.

Wie zijn wij?

CPLG Northern Europe is onderdeel van de Copyright Promotions Licensing Group (CPLG), met kantoren door heel Europa. Wij zijn licentieagent voor een aantal grote bedrijven in de entertainmentsector, zoals Nickelodeon (bekend van o.a. PAW Patrol, SpongeBob, Turtles en Dora), Sesame Workshop (bekend van Sesamstraat), Ubisoft (bekend van Just Dance en Rabbids), Spinmaster (Hatchimals), DHX (Teletubbies) en nog véél meer.CPLG is voornamelijk actief op het terrein van charactermerchandising; het op licentiebasis gebruik maken van de populariteit van bepaalde characters, filmpersonages of merken.  AANTAL PERSONEN: 13 (Kantoor Amstelveen centrum), 3 (Nordics) en 3 (CEE)

Solliciteren bij

Wendy van der Lingen

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Belinda Gelsema | Mediastages, Adviseur Werving Talent
035 6466 280