Motion graphic stagiair voor verschillende projecten bij 'RTL Specials'

Solliciteer direct
Bij: RTL Vanaf: augustus 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

RTL Specials is onderdeel van ons eigen productiehuis, RTL Productions. We maken verschillende soorten korte content. Voor RTL, voor YouTube en voor adverteerders van RTL. Bij ons is geen dag hetzelfde en je hebt de mogelijkheid om aan meerdere verschillende projecten te werken binnen onze afdeling. Voorbeelden van producties die door ons zijn gemaakt zijn: 1 minuut programma RTL 4’s Onvergetelijke Feestdagen, 1 minuut programma Bakken doe je zo, YouTube kanaal Concentrate, Youtube kanaal Gangmakers, commercials en promo’s voor o.a. Afterpay, Dekbeddiscounter, Flinders en Travelbags.

Kortom: bij ons valt genoeg te leren!

Wat ga je doen?

Heb jij smaak, wil je alles altijd nog mooier maken dan dat het al is en kan je ook nog goed animeren dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door de vele verschillende projecten, die we altijd hebben lopen, krijg je de kans om je op motion graphic gebied breed te ontwikkelen. Je assisteert de vaste motion graphic designer van onze afdeling en je hebt daarnaast ook je eigen projecten. Je zult vooral werken aan tv billboards, vormgeving voor online formats en grafische commercials.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent een leuke collega Je hebt gevoel voor het maken van animaties en bent daarin creatief
  • Je bent een 3e of 4e jaars student met een vormgeving en montage gerelateerde opleiding (MBO/HBO)
  • Je kent After Effects en Photoshop net zo goed als je eigen broekzak Je ziet nooit beren op de weg, als je ergens niet uitkomt zoek je eerst zelf naar een oplossing
  • Je beheerst een basiskennis van Cinema 4D
  • Je durft buiten de lijntjes te kleuren maar je bent wel nauwkeurig
  • Met Adobe Première kun je uit de voeten

Wie zijn wij?

RTL Met het marktleiderschap op televisie, een toonaangevende nieuwsorganisatie en een toppositie in digitale media en op de entertainment markt, is RTL in Nederland een van de meest vooraanstaande allround media- en entertainmentbedrijven van ons land. Het bedrijf heeft met zijn zeven tv-zenders RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Lounge, RTL Crime en RTL Telekids het marktleiderschap op de Nederlandse televisiemarkt stevig in handen. De digitale activiteiten worden gekenmerkt door onder andere RTLXL.nl en Buienradar.nl, die er mede voor hebben gezorgd dat RTL een top 3 positie bekleedt in de digitale markt. Met RTL Live Entertainment is het bedrijf actief op de entertainmentmarkt en bouwt het onder andere aan de doorvertaling van televisiemerken naar live entertainment. Al deze activiteiten samen zorgen ervoor dat RTL miljoenen consumenten kan informeren en amuseren, overal en altijd.

Solliciteren bij

Helene de Graaff. De sollicitatiegesprekken vinden de komende maanden plaats. Wanneer we denken dat we jou daarvoor uit moeten nodigen dan nemen we contact met je op!

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271