MediaLane Live zoekt Graphic Design Stagiair!

Solliciteer direct
Bij: MediaLane Vanaf: februari 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 350,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

MediaLane Live laat concepten leven. Letterlijk. MediaLane Live wil met het ontwikkelen van uiteenlopende concepten een volgende stap maken in het brengen van live-entertainment. Of het nu gaat om kleine en intieme belevenissen of grootse arena-producties, MediaLane Live ontwikkelt en produceert deze concepten van het eerste idee tot en met het daadwerkelijk vermarkten van het event.

Wat ga je doen?

Als Graphic Design stagiair draai je bij MediaLane Live volledig mee binnen het jonge en bevlogen team en zetten we je in op allerlei vlakken. Denk hierbij aan algehele kantoorondersteuning, ondersteunen bij lopende producties (het maken van draaiboeken, briefings e.d.), onderhouden van alle Sociale Media kanalen van onze labels, maken van artwork en ondersteunen klantencontact (B2B & B2C)

Wat bieden wij?

  • Een gezellig team
  • Brede praktijkervaring
  • De kans om mee te werken aan mooie projecten
  • Een fantastische werkplek in Amsterdam
  • Een stagevergoeding van € 350 op fulltime basis

Herken jij jezelf in dit profiel?

Voor de dagelijkse ondersteuning van de projectleiders zijn wij op zoek naar iemand die het leuk vindt binnen een klein, hecht team te werken. Je bent sociaal en communicatief vaardig, flexibel, bekend met alle sociale media kanalen, kunt goed zelfstandig werken en houdt van organiseren.

Ben jij handig met de volgende Adobe pakketten?

  • Photoshop
  • Illustrator
  • Indesign
  • Premiere

En wanneer je naast bovenstaande programma's ook kunt werken met Apple Keynote is dat een grote plus

Wie zijn wij?

MediaLane is een allround productiehuis, opgericht in februari 2014 door Iris van den Ende. In een kantoorpand waar het bruist van de creativiteit aan de Veemkade in Amsterdam werken verschillende disciplines aan diverse producties samen op het gebied van: televisie in de breedste zin van het woord, onlinevideo’s, onlinemarketing, e-commerce, live entertainment en print. Kwaliteit en talent, zowel voor als achter de schermen, staan bij MediaLane centraal.

Solliciteren bij

Marjolein Smienk

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241