Graphic Design Stagiair Comedy Central, SPIKE & MTV

Solliciteer direct
Bij: Viacom Vanaf: maart 2019 Duur: Meer dan 3 maanden Voor: 40 uur per week Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 300,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk

Onze on-air design afdeling is verantwoordelijk voor de look & feel van Comedy Central, MTV & SPIKE voor meer dan 10 verschillende landen. Daarnaast houden we ons ook bezig met de vormgeving van lokale producties als Ink Master, The Roast etc. Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven grafisch vormgeving stagiair die ons team komt versterken voor een periode van 6 maanden.

Wat ga je doen?

Je werkt met een team van getalenteerde (motion) designers die jou, naast je day-to-day werkzaamheden, de vrijheid geeft om je talent verder te ontwikkelen. Als stagiair werk je mee aan grote campagnes en de vormgeving van lokale producties. Geen koffie halen, maar werken aan projecten die on-air, online en out of home worden ingezet.

Wat bieden wij?

  • Een platform waar je naast print, ook de mogelijkheden van ontwerpen voor televisie kan ontdekken
  • Een inkijkje in de structuur van een internationaal media bedrijf en de mogelijkheid om je eigen creatieve input hieraan te geven
  • Leren werken binnen grote campagnes/projecten en communiceren tussen verschillende afdeling

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent een proactief persoon die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken
  • Je hebt een goed oog voor design en compositie
  • Vloeiend in Nederlands en Engels 
  • Uitstekende kennis van Adobe Illustrator, Photoshop en InDesign
  • Affiniteit met de zenders Comedy Central, MTV en SPIKE
  • Je volgt momenteel een design gerelateerde studie op MBO/HBO niveau

Wie zijn wij?

Viacom Benelux is onderdeel van Viacom International Media Network, in de Benelux heeft Viacom in haar merkenportfolio: Nick Jr., Nickelodeon, MTV, Comedy Central en Spike. Als een van ’s werelds meest toonaangevende entertainment content organisaties weten we wat onze kijker zoekt en leveren over de hele wereld televisie, motion pictures en een breed aanbod van digitale media. Voor alle zenders in onze portfolio voeren we een lokale strategie waarbij we kijken welke shows en activiteiten het beste passen bij onze fans in Nederland en België. Viacom Benelux haar fans via de free to air kanalen MTV, Nickelodeon, Nick Jr., Spike en Comedy Central. Viacom Benelux is ook actief in de Pay TV markt met verschillende digitale kanalen zoals MTV Brand New, Nick Jr., Nicktoons, NickMusic, Comedy Central Family en Comedy Central Extra.

Solliciteren bij

Jorge Froberg

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Lizzy Byrne, Recruiter
035 6466 241