Design stagiair bij de afd. Innovatie

Solliciteer direct
Bij: KRO-NCRV Vanaf: september 2018 Duur: In overleg Voor: 36 uur per week Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: HBO/WO Vergoeding: € 300,- (HBO/WO), € 250,- (MBO) bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Mogelijk English speaking

Wij zijn de afdeling Innovatie bij de KRO-NCRV, een club jonge creatievelingen die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends in media en design. We houden ons bezig met projecten als Boer Zoekt Vrouw, Brandpunt+, Jinek en Penoza. Dit alles doen we met een LEAN aanpak; korte lijnen, snel itereren en leren om zo de KRO-NCRV klaar te stomen voor de toekomst.

Op het moment zijn we bezig met een mixed reality game wat we in de periode verder uitwerken.

https://www.instagram.com/innovatie.kroncrv/?hl=nl

http://innovatie.kro-ncrv.nl/

 

Wat ga je doen?

Je gaat meedraaien met dé innovatieclub van de KRO-NCRV. Vaak liggen hier meer uitdagingen dan dat er opgepakt kunnen worden, dit is waar jij om de hoek komt kijken. Je draait mee in een multidisciplinair team van designers, developers, redacteuren en conceptontwikkelaars. 

Je denkt mee in vorm en functie, en weet snel met testbare voorstellen te komen. Dit kan variëren van prototyping op papier tot uitgewerkt designvoorstellen die je presenteert aan het team. Tijdens je stage krijg je de ruimte een groot project op te pakken, afgewisseld met kleinere klussen en een project naar keuze.

Wat bieden wij?

Ondertussen leren we jou de fijne kneepjes van het vak. Nemen we je mee in de wereld van de media en design, waarin je de kans krijgt met veel verschillende professionals samen te werken. Je krijgt je eigen laptop, toegang tot de laatste gadgets en redelijke koffie.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wie ben jij

 • Denkt in oplossingen
 • Denkt vanuit gebruikers
 • Denkt visueel
 • Bent communicatief
 • Bent analytisch
 • Bent positief kritisch
 • Bent nieuwsgierig

Pre's

 • Ervaring met rapid prototyping
 • Ervaring met interviews en valideren
 • Ervaring met animeren
 • Basiskennis HTML/CSS

Wie zijn wij?

KRO-NCRV is een mediaorganisatie met een maatschappelijk relevant geluid die midden in de samenleving staat. We maken programma’s voor radio, tv en online waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Programma’s met soms ontroerende, grappige en inspirerende verhalen en soms met kritische verhalen die lef tonen en taboes bespreekbaar maken. Die verhalen, klein of groot, gaan altijd over mensen. Met die verhalen bouwen we bruggen en brengen we mensen bij elkaar. Onze programma’s zijn herkenbaar aan kwaliteit, respect, betrokkenheid, authenticiteit en vernieuwing.

Solliciteren bij

Badr Ismaili

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271